MHP Genel Merkezi’nden Aksoy’un istifa açıklaması

SİYASET 19.09.2019 - 18:19, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

MHP Genel Merkezi’nden Aksoy’un istifa açıklaması

MHP'de peş peşe gelen ve aralarında Antalya İl Başkanı Mustafa Aksoy’un da olduğu il başkanı istifalarının ardından Teşkilat İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın açıklama yaptı

haberimizvar.net MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın partisinde yaşanan istifa ve görevden almalara ilişkin sosyal medya hesabı üzerinden açıklamalarda bulundu.Yalçın, “İl başkanlığı görevini bırakan arkadaşlarımız; Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli'nin tasvip ve himayelerinde, seçkin birer vazife adamı olarak teşkilatımızın bünyesindeki çalışmalarını sürdüreceklerdir” ifadelerine yer verdi. NÖBET DEĞİŞİMİ Semih Yalçın'ın paylaşımları şöyle:“MHP teşkilatlarında bağlılık, hizmet ve liyakat yarışı niteliğindeki il başkanlığı görevi, aynı zamanda bir nevi kale komutanlığı hükmündedir. Bu görevi hakkıyla yerine getirmek kadar, zaman içinde nöbet değişimi de önemlidir. Çünkü MHP'de il başkanlığını bırakmak, bayrağı ve nöbeti bir başka liyakatli arkadaşına devretmek demektir. Nöbet devrini gerçekleştiren Antalya İl Başkanımız Mustafa Aksoy, Balıkesir İl Başkanımız Orhan Dereli, Bilecik İl Başkanımız Mehmet Karuk, Çanakkale İl Başkanımız Hakan Pınar, Çorum İl Başkanımız Arslan Kaynar, Edirne İl Başkanımız Süleyman Ferhatoğlu, Konya İl Başkanımız Murat Çiçek, Sinop İl Başkanımız Fahri Ulusoy, Karaman İl Başkanımız Oktay Yılmaz'a müteşekkiriz. İl başkanlarımız; görevleri başında bulundukları sürede, Genel Merkezimizle takdire şayan bir uyum ve camiamıza yaraşır disiplin içinde hareket etmişlerdir. VAZİFEYE DEVAM Davımıza, partimize ve teşkilatımıza bugüne kadar verdikleri üstün hizmetlerden, ördükleri sağlam bağlardan ötürü, kutlu nöbeti devreden bütün arkadaşlarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyoruz. İl başkanlığı görevini bırakan arkadaşlarımız; Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli'nin tasvip ve himayelerinde, seçkin birer vazife adamı olarak teşkilatımızın bünyesindeki çalışmalarını sürdüreceklerdir.”
MHP'de peş peşe gelen ve aralarında Antalya İl Başkanı Mustafa Aksoy’un da olduğu il başkanı istifalarının ardından Teşkilat İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın açıklama yaptı

haberimizvar.net MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın partisinde yaşanan istifa ve görevden almalara ilişkin sosyal medya hesabı üzerinden açıklamalarda bulundu.Yalçın, “İl başkanlığı görevini bırakan arkadaşlarımız; Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli'nin tasvip ve himayelerinde, seçkin birer vazife adamı olarak teşkilatımızın bünyesindeki çalışmalarını sürdüreceklerdir” ifadelerine yer verdi.

NÖBET DEĞİŞİMİ

Semih Yalçın'ın paylaşımları şöyle:“MHP teşkilatlarında bağlılık, hizmet ve liyakat yarışı niteliğindeki il başkanlığı görevi, aynı zamanda bir nevi kale komutanlığı hükmündedir. Bu görevi hakkıyla yerine getirmek kadar, zaman içinde nöbet değişimi de önemlidir. Çünkü MHP'de il başkanlığını bırakmak, bayrağı ve nöbeti bir başka liyakatli arkadaşına devretmek demektir. Nöbet devrini gerçekleştiren Antalya İl Başkanımız Mustafa Aksoy, Balıkesir İl Başkanımız Orhan Dereli, Bilecik İl Başkanımız Mehmet Karuk, Çanakkale İl Başkanımız Hakan Pınar, Çorum İl Başkanımız Arslan Kaynar, Edirne İl Başkanımız Süleyman Ferhatoğlu, Konya İl Başkanımız Murat Çiçek, Sinop İl Başkanımız Fahri Ulusoy, Karaman İl Başkanımız Oktay Yılmaz'a müteşekkiriz. İl başkanlarımız; görevleri başında bulundukları sürede, Genel Merkezimizle takdire şayan bir uyum ve camiamıza yaraşır disiplin içinde hareket etmişlerdir.

VAZİFEYE DEVAM

Davımıza, partimize ve teşkilatımıza bugüne kadar verdikleri üstün hizmetlerden, ördükleri sağlam bağlardan ötürü, kutlu nöbeti devreden bütün arkadaşlarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyoruz. İl başkanlığı görevini bırakan arkadaşlarımız; Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli'nin tasvip ve himayelerinde, seçkin birer vazife adamı olarak teşkilatımızın bünyesindeki çalışmalarını sürdüreceklerdir.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.