Millet bu zulmü unutmaz

GÜNDEM 11.05.2022 - 11:49, Güncelleme: 11.05.2022 - 11:49
 

Millet bu zulmü unutmaz

İyi Parti Genel Merkez Kurucular Kurulu Üyesi Musa Ertugan yönetilemeyen ekonomi politikaları ve hayat pahalılığını ele alarak zehir zemberek bir açıklama yaptı.

haberimizvar.net- İyi Parti Genel Merkez Kurucular Kurulu Üyesi Musa Ertugan Akp hükümetinin ülkeyi felakete sürüklediğini belirterek; "Çiftçilerimiz traktörünün marşına basamaz hale geldi. Gübre fiyatlarına el değmiyor. Vatandaş bırakın para kazanmayı ay sonunu nasıl getiririm hesabı yaparken, insanlar aklını kaybeden enflasyonun altında ezilirken, bu hükümet pişkin pişkin açıklamalar yaparak milletimizin aklıyla resmen dalga geçiyorlar" dedi.  AKP HÜKÜMETİ KAYIP GİDEN GENÇLERİMİZİN ZANLISIDIR  Türkiye'deki beyin göçünün üst sınırlara dayandığını dile getiren Musa Ertugan, "Pırıl pırıl genç beyinlerimiz, mühendislerimiz, doktorlarımız,  üzülerek söylemeliyim ki kendi ülkesinde ya garsonluk yaparak geçinmeye çalışıyorlar, ya da işsizler.   Ve son çare olarak yabancı ülkeleri tercih ediyorlar.  Kendi vatandaşına yaşama hakkı tanımayan bu iktidar ellerimizden kayıp giden gençlerimizin  zanlısıdır. AKP hükümeti daha düne kadar zehir zemberek açıklamalar ile hain ilan ettiği arap ekonomisi ile yeniden dirsek temasına geçerek kıymetli dostum, kardeşim demeye başlamıştır" dedi. ÖNCE EŞEĞİNİ KAYBETTİRİP SONRA BULDURACAKLAR   AKP hükümetlerinin iyi niyetli olmadığını dile getiren İyi Parti'li Musa Ertugan, "Ülkemizi yıllardır beşli çeteye peşkeş çekenler, güya emeklilikte yaşa takılanların sorunlarını çözecekler. Aklınız neredeydi 20 yıldır. Seçim yaklaştığı için mi emeklilerimiz aklınıza geldi. Allah sizlere vicdan versin, merhamet versin. Önümüzdeki süreci görüp analiz etmek çok da zor değil. Ay sonunda cezaevlerinden izinli çıkan binlerce mahkum geri dönecekler. Hemen bir kaç ay sonra hızlandırılmış bir af ile tahliye olmalarını sağlayacaklar. Hemen sonrasında kardeşim dedikleri arap ekonomisine ülkemizin kalan yerleri peşkeş çekilerek ekonominin üzerine biraz basacaklar.  Döviz biraz gerileyecek, akaryakıt biraz gerileyecek. Hemen sonrasında planladıkları erken seçim kazanmayı planlıyorlar. Anlayacağınız önce vatandaşa eşeğini kaybettirip, sonra da bulduracaklar. Ama milletimiz bu bayat numaraları  yemez" şeklinde konuştu.      MÜLTECİLERİN HEPSİNİ GÖNDERECEĞİZ  Ertugan, "Sayısı milyonlara ulaşan mülteciler, artık ülkemizde vatandaşlarımızın kendilerini misafir hissetmesine neden olmuştur.  Genel başkanımız Meral Akşener hızla büyüyen göçmen krizi için hükümete grup toplantımızda madde madde sayarak açık bir reçete vermiştir. Ama bu hükümetin derdinin sadece oy olduğu aşikardır. Hakkın, adaletin, huzurun olmadığı topraklarda bereket olmaz. Ahlakın olmadığı toplumlarda refah sağlanamaz. Biz bunun bilincindeyiz ve aklımızdan çıkarmayacağız.  Bu dünyaya ne için geldiğimizi unutmayacağız. Bizim bu topraklara ve ecdadımıza borcumuz var. Milletimizin derdi ile dertlenip, sevinci ile neşeleneceğiz. Allah'ın izni ile güzel ve güneşli günler yakındır" diyerek sözlerini tamamladı.
İyi Parti Genel Merkez Kurucular Kurulu Üyesi Musa Ertugan yönetilemeyen ekonomi politikaları ve hayat pahalılığını ele alarak zehir zemberek bir açıklama yaptı.

haberimizvar.net- İyi Parti Genel Merkez Kurucular Kurulu Üyesi Musa Ertugan Akp hükümetinin ülkeyi felakete sürüklediğini belirterek; "Çiftçilerimiz traktörünün marşına basamaz hale geldi. Gübre fiyatlarına el değmiyor. Vatandaş bırakın para kazanmayı ay sonunu nasıl getiririm hesabı yaparken, insanlar aklını kaybeden enflasyonun altında ezilirken, bu hükümet pişkin pişkin açıklamalar yaparak milletimizin aklıyla resmen dalga geçiyorlar" dedi.

 AKP HÜKÜMETİ KAYIP GİDEN GENÇLERİMİZİN ZANLISIDIR

 Türkiye'deki beyin göçünün üst sınırlara dayandığını dile getiren Musa Ertugan, "Pırıl pırıl genç beyinlerimiz, mühendislerimiz, doktorlarımız,  üzülerek söylemeliyim ki kendi ülkesinde ya garsonluk yaparak geçinmeye çalışıyorlar, ya da işsizler.   Ve son çare olarak yabancı ülkeleri tercih ediyorlar.  Kendi vatandaşına yaşama hakkı tanımayan bu iktidar ellerimizden kayıp giden gençlerimizin  zanlısıdır. AKP hükümeti daha düne kadar zehir zemberek açıklamalar ile hain ilan ettiği arap ekonomisi ile yeniden dirsek temasına geçerek kıymetli dostum, kardeşim demeye başlamıştır" dedi.

ÖNCE EŞEĞİNİ KAYBETTİRİP SONRA BULDURACAKLAR

 

AKP hükümetlerinin iyi niyetli olmadığını dile getiren İyi Parti'li Musa Ertugan, "Ülkemizi yıllardır beşli çeteye peşkeş çekenler, güya emeklilikte yaşa takılanların sorunlarını çözecekler. Aklınız neredeydi 20 yıldır. Seçim yaklaştığı için mi emeklilerimiz aklınıza geldi. Allah sizlere vicdan versin, merhamet versin. Önümüzdeki süreci görüp analiz etmek çok da zor değil. Ay sonunda cezaevlerinden izinli çıkan binlerce mahkum geri dönecekler. Hemen bir kaç ay sonra hızlandırılmış bir af ile tahliye olmalarını sağlayacaklar. Hemen sonrasında kardeşim dedikleri arap ekonomisine ülkemizin kalan yerleri peşkeş çekilerek ekonominin üzerine biraz basacaklar.  Döviz biraz gerileyecek, akaryakıt biraz gerileyecek. Hemen sonrasında planladıkları erken seçim kazanmayı planlıyorlar. Anlayacağınız önce vatandaşa eşeğini kaybettirip, sonra da bulduracaklar. Ama milletimiz bu bayat numaraları  yemez" şeklinde konuştu.    

 MÜLTECİLERİN HEPSİNİ GÖNDERECEĞİZ

 Ertugan, "Sayısı milyonlara ulaşan mülteciler, artık ülkemizde vatandaşlarımızın kendilerini misafir hissetmesine neden olmuştur.  Genel başkanımız Meral Akşener hızla büyüyen göçmen krizi için hükümete grup toplantımızda madde madde sayarak açık bir reçete vermiştir. Ama bu hükümetin derdinin sadece oy olduğu aşikardır. Hakkın, adaletin, huzurun olmadığı topraklarda bereket olmaz. Ahlakın olmadığı toplumlarda refah sağlanamaz. Biz bunun bilincindeyiz ve aklımızdan çıkarmayacağız.  Bu dünyaya ne için geldiğimizi unutmayacağız. Bizim bu topraklara ve ecdadımıza borcumuz var. Milletimizin derdi ile dertlenip, sevinci ile neşeleneceğiz. Allah'ın izni ile güzel ve güneşli günler yakındır" diyerek sözlerini tamamladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.