Milletvekili Özer’den 23 Nisan kutlaması

YEREL 22.04.2020 - 12:49, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

Milletvekili Özer’den 23 Nisan kutlaması

TBMM’nin 100. kuruluş yıl dönümü ile Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bir açıklama yapan Antalya Milletvekili Aydın Özer, “İnanıyorum ki, 100 yıl önce olduğu gibi, hiçbir güç ulusal dayanışmayı yok edemeyecek. Çocuklarımızın güzel bir geleceği olacak.”

haberimizvar.net-CHP Antalya Milletvekili Aydın Özer, yazılı bir açıklama yaparak Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluşunun 100. yıl dönümü ile Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı. “Büyük bir sevinç ve coşkuyla 100. yıla tanıklık etmekten mutluluk duyuyorum” diyen Özer, açıklamasında şu ifadelerde bulundu:   MESAJ YAYINLANDI “Bu ülkenin bağımsızlığı için savaşmış, büyük fedakarlıklar göstermiş kahraman bir neslin torunları olarak çocuk, genç, yaşlı hepimiz büyük bir coşku içinde olmalıyız çünkü 100. yıla tanıklık ediyoruz. Bu büyük bir mutluluktur. Elbette bu ülkeyi ayrıştırmaya, insanlarımızı kutuplaştırmaya, birlikteliğimizi bozmaya çalışan kötü niyetliler olacaktır. Yine de ben inanıyorum ki, 100 yıl önce olduğu gibi, bugün ve yarın da hiçbir güç ulusal dayanışmayı yok edemeyecek. Çocuklarımızın aydınlık, mutlu, huzurlu ve güzel bir geleceği olacak. KURUCU AKLIN ÖNEMİ Bu duygu ve inançla, bu toprakların kurtarıcı iradesi, kurucu aklı ve her sorunun çözümünü bulduğumuz Mustafa Kemal Atatürk’ün armağanı olan 23 Nisan, içinde bu gururu yaşayan ve yaşatan herkese kutlu olsun. Tam bağımsızlığımızın simgesi, Cumhuriyetimizin temel taşı olan Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin 100. yıl dönümünde, bu ülkenin umudu ve koruyucuları olan tüm çocuklarımızın bayramını kutluyorum.”    
TBMM’nin 100. kuruluş yıl dönümü ile Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bir açıklama yapan Antalya Milletvekili Aydın Özer, “İnanıyorum ki, 100 yıl önce olduğu gibi, hiçbir güç ulusal dayanışmayı yok edemeyecek. Çocuklarımızın güzel bir geleceği olacak.”

haberimizvar.net-CHP Antalya Milletvekili Aydın Özer, yazılı bir açıklama yaparak Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluşunun 100. yıl dönümü ile Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı. “Büyük bir sevinç ve coşkuyla 100. yıla tanıklık etmekten mutluluk duyuyorum” diyen Özer, açıklamasında şu ifadelerde bulundu:

 

MESAJ YAYINLANDI

“Bu ülkenin bağımsızlığı için savaşmış, büyük fedakarlıklar göstermiş kahraman bir neslin torunları olarak çocuk, genç, yaşlı hepimiz büyük bir coşku içinde olmalıyız çünkü 100. yıla tanıklık ediyoruz. Bu büyük bir mutluluktur.

Elbette bu ülkeyi ayrıştırmaya, insanlarımızı kutuplaştırmaya, birlikteliğimizi bozmaya çalışan kötü niyetliler olacaktır. Yine de ben inanıyorum ki, 100 yıl önce olduğu gibi, bugün ve yarın da hiçbir güç ulusal dayanışmayı yok edemeyecek. Çocuklarımızın aydınlık, mutlu, huzurlu ve güzel bir geleceği olacak.

KURUCU AKLIN ÖNEMİ

Bu duygu ve inançla, bu toprakların kurtarıcı iradesi, kurucu aklı ve her sorunun çözümünü bulduğumuz Mustafa Kemal Atatürk’ün armağanı olan 23 Nisan, içinde bu gururu yaşayan ve yaşatan herkese kutlu olsun. Tam bağımsızlığımızın simgesi, Cumhuriyetimizin temel taşı olan Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin 100. yıl dönümünde, bu ülkenin umudu ve koruyucuları olan tüm çocuklarımızın bayramını kutluyorum.”  

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.