Milletvekilinin kemiklerini kırdırdım

GÜNDEM 09.05.2021 - 17:11, Güncelleme: 09.05.2021 - 17:11
 

Milletvekilinin kemiklerini kırdırdım

Yurtdışına kaçan organize örgüt lideri Sedat Peker, yayınladığı üçüncü videoda AKP’li eski milletvekili Feyzi İşbaşaran’ı jandarma karakolunda nasıl dövdürdüğünü, “Kemiklerini kırdırdım, yetmedi bir daha dövdürdüm” diye anlattı.

haberimizvar.net- Bir süre önce yurt dışına kaçan organize örgüt lideri Sedat Peker, sosyal paylaşım platformu YouTube’da yayımladığı videolara bir yenisini daha ekledi. Yayımlanan üçüncü videoda eski AKP Elazığ milletvekili Feyzi İşbaşaran’ın jandarma karakolunda ve adliye girişinde nasıl dövüldüğünü, “Devletin karakolunda milletvekilinin kemiklerini kırdırdım, yetmedi mahkemeye çıkarken biraz daha kırdırdım, pişman değilim. Karıya, kıza, anaya kötü laf olmaz” diye anlattı.  PELİKANCILARDAN İNTİKAM ALACAĞIM Pelikan örgütünün kendisini hedef aldığını ve bu grup adına bazı yetkililerin kendisiyle arabulucu olarak görüştüğünü ifade eden Peker, Pelikancılardan intikam alacağını ileri sürdü. Bir televizyon dizisinde de kendine gönderme yapıldığını ileri süren Peker, “Tam ben videoyu yayınladıktan sonra diziye bir karakter girdi. Adı Peker. Şoförlük yapıyor. Bir şey söylüyor, oradan diyorlar ki ‘Boş ver sen Peker’i. O hep böyle, boş konuşur’. Dizinin başrol oyuncusu benim çocukluk arkadaşım. Onu aradım, anlattım. Yapımcıyla konuştu. Bana döndü, ‘Öyle şey mi olur, tesadüf olmuş’ dedi. Ben mal mıyım? Çocuk muyum? Dizide karakter için ‘Peker de boş konuşmazmış’ dedirtilmesini istedim. Onu yapamayacaklarını, diziden çıkarabileceklerini söyledi” dedi. ŞEYHLERLE GİZLİ PEKER GÖRÜŞMELERİ Videoda, Dubai’de bulunduğunu da anlatan Peker, kendisini Türkiye’ye getirmek için çeşitli yollar denendiğini ileri sürdü. Türkiye’ye dönmeyeceğini ifade eden Peker, “Benim oraya dönmem artık bundan sonra mümkün değil. Gelmem… Zaten getirmek için her şeyi yapıyorsunuz. Siz alın getirin. Ben kendim gelmeyeceğim. Buradan gönderilmem için Birleşik Arap Emirlikleri’ndeki şeyhlerle gizli görüşmeler yapıldığını da biliyorum” diye konuştu. (Haber Merkezi) Etiketler: 
Yurtdışına kaçan organize örgüt lideri Sedat Peker, yayınladığı üçüncü videoda AKP’li eski milletvekili Feyzi İşbaşaran’ı jandarma karakolunda nasıl dövdürdüğünü, “Kemiklerini kırdırdım, yetmedi bir daha dövdürdüm” diye anlattı.

haberimizvar.net- Bir süre önce yurt dışına kaçan organize örgüt lideri Sedat Peker, sosyal paylaşım platformu YouTube’da yayımladığı videolara bir yenisini daha ekledi. Yayımlanan üçüncü videoda eski AKP Elazığ milletvekili Feyzi İşbaşaran’ın jandarma karakolunda ve adliye girişinde nasıl dövüldüğünü, “Devletin karakolunda milletvekilinin kemiklerini kırdırdım, yetmedi mahkemeye çıkarken biraz daha kırdırdım, pişman değilim. Karıya, kıza, anaya kötü laf olmaz” diye anlattı. 

PELİKANCILARDAN İNTİKAM ALACAĞIM

Pelikan örgütünün kendisini hedef aldığını ve bu grup adına bazı yetkililerin kendisiyle arabulucu olarak görüştüğünü ifade eden Peker, Pelikancılardan intikam alacağını ileri sürdü. Bir televizyon dizisinde de kendine gönderme yapıldığını ileri süren Peker, “Tam ben videoyu yayınladıktan sonra diziye bir karakter girdi. Adı Peker. Şoförlük yapıyor. Bir şey söylüyor, oradan diyorlar ki ‘Boş ver sen Peker’i. O hep böyle, boş konuşur’. Dizinin başrol oyuncusu benim çocukluk arkadaşım. Onu aradım, anlattım. Yapımcıyla konuştu. Bana döndü, ‘Öyle şey mi olur, tesadüf olmuş’ dedi. Ben mal mıyım? Çocuk muyum? Dizide karakter için ‘Peker de boş konuşmazmış’ dedirtilmesini istedim. Onu yapamayacaklarını, diziden çıkarabileceklerini söyledi” dedi.

ŞEYHLERLE GİZLİ PEKER GÖRÜŞMELERİ

Videoda, Dubai’de bulunduğunu da anlatan Peker, kendisini Türkiye’ye getirmek için çeşitli yollar denendiğini ileri sürdü. Türkiye’ye dönmeyeceğini ifade eden Peker, “Benim oraya dönmem artık bundan sonra mümkün değil. Gelmem… Zaten getirmek için her şeyi yapıyorsunuz. Siz alın getirin. Ben kendim gelmeyeceğim. Buradan gönderilmem için Birleşik Arap Emirlikleri’ndeki şeyhlerle gizli görüşmeler yapıldığını da biliyorum” diye konuştu. (Haber Merkezi)

Etiketler: 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.