Minikler tohum ekti fidan dikti

GÜNDEM 30.03.2022 - 13:21, Güncelleme: 30.03.2022 - 13:21
 

Minikler tohum ekti fidan dikti

Demre ilçesinde 'Orman Haftası' dolayısıyla düzenlenen etkinlikte, Yaylakaya İlkokulu öğrencileri tohum ekti, fidan dikti.

haberimizvar.net-  Yaylakaya İlkokulu'nda, Orman Haftası dolasıyla düzenlenen etkinlikte okul bahçesinde öğrenciler 'Orman Sevgisi' adlı tiyatro oyununu sergiledi. Öğrencilerle etkinliğe katılanlara okulda hazırlanan saksı verildi. Ormancılar, saksılara tohum dikmeyi öğretti. Etkinlikte kızıl çam tohumu dikildi. Saksılara öğrencilerin adı yazıldı. Ardından okul bahçesine,zeytin fidanları dikilip, sulandı.  Demre Kaymakamı Onur Şatıroğlu, "Her öğrencimiz ve katılımcımız diktikleri tohumları birer fidan olarak yetiştirecek. Bu fidanları yine hep birlikte uygun bir alana dikeceğiz. Bu fidanlarla küçük bir orman oluşturacağız. Yeşil ve sağlıklı bir dünya için katkı sağlamış olacağız" dedi.
Demre ilçesinde 'Orman Haftası' dolayısıyla düzenlenen etkinlikte, Yaylakaya İlkokulu öğrencileri tohum ekti, fidan dikti.

haberimizvar.net-  Yaylakaya İlkokulu'nda, Orman Haftası dolasıyla düzenlenen etkinlikte okul bahçesinde öğrenciler 'Orman Sevgisi' adlı tiyatro oyununu sergiledi. Öğrencilerle etkinliğe katılanlara okulda hazırlanan saksı verildi. Ormancılar, saksılara tohum dikmeyi öğretti. Etkinlikte kızıl çam tohumu dikildi. Saksılara öğrencilerin adı yazıldı. Ardından okul bahçesine,zeytin fidanları dikilip, sulandı.

 Demre Kaymakamı Onur Şatıroğlu, "Her öğrencimiz ve katılımcımız diktikleri tohumları birer fidan olarak yetiştirecek. Bu fidanları yine hep birlikte uygun bir alana dikeceğiz. Bu fidanlarla küçük bir orman oluşturacağız. Yeşil ve sağlıklı bir dünya için katkı sağlamış olacağız" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.