Muhittin Böcek’ten al haberi

GÜNDEM 08.09.2019 - 16:39, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Muhittin Böcek’ten al haberi

667. Tarihi Elmalı Yağlı Güreşlerini izleyen Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek attığı anlık twitlerle takipçilerini bilgilendiriyor.

HABERİMİZ VAR – 667. Tarihi Elmalı Yağlı Pehlivan Güreşlerini izlemek üzere Elmalı Belediye Başkanı Halil Öztürk’ün davetlisi olarak Elmalı’ya giden Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, er meydanından anlık tivitler atarak sonuçları paylaşıyor. Yağlı güreşlerin tüm coşkusuyla devam ettiğini söyleyen Böcek’in attığı son mesaja göre durum şöyle: “Heyecan dorukta. Başpehlivanımız Ali Gürbüz ilk finalist. Tebrik ediyorum. Yarı final karşılaşmasında İsmail Balaban ve Orhan Okulu mücadelesi kıyasıya devam ediyor”. GÜRBÜZ VE BALABAN FİNALDE Er meydanından attığı daha sonraki tivitinde Ali Gürbüz ve İsmail Balaban’ın finale kaldığını bildiren Başkan Böcek, “Elmalı Güreşleri’nin tarihine yakışan bir final mücadelesi izleyeceğiz. Antalya Büyükşehir Belediyemizin 2 değerli sporcusuna gönülden başarı ve kolaylıklar diliyorum. Allah derman versin” diye yazdı. (Haber Merkezi)    
667. Tarihi Elmalı Yağlı Güreşlerini izleyen Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek attığı anlık twitlerle takipçilerini bilgilendiriyor.

HABERİMİZ VAR – 667. Tarihi Elmalı Yağlı Pehlivan Güreşlerini izlemek üzere Elmalı Belediye Başkanı Halil Öztürk’ün davetlisi olarak Elmalı’ya giden Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, er meydanından anlık tivitler atarak sonuçları paylaşıyor. Yağlı güreşlerin tüm coşkusuyla devam ettiğini söyleyen Böcek’in attığı son mesaja göre durum şöyle: “Heyecan dorukta. Başpehlivanımız Ali Gürbüz ilk finalist. Tebrik ediyorum. Yarı final karşılaşmasında İsmail Balaban ve Orhan Okulu mücadelesi kıyasıya devam ediyor”.

GÜRBÜZ VE BALABAN FİNALDE

Er meydanından attığı daha sonraki tivitinde Ali Gürbüz ve İsmail Balaban’ın finale kaldığını bildiren Başkan Böcek, “Elmalı Güreşleri’nin tarihine yakışan bir final mücadelesi izleyeceğiz. Antalya Büyükşehir Belediyemizin 2 değerli sporcusuna gönülden başarı ve kolaylıklar diliyorum. Allah derman versin” diye yazdı. (Haber Merkezi)

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.