Muratpaşa aşevine bir kamyon sebze desteği

GÜNDEM 07.05.2020 - 14:03, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

Muratpaşa aşevine bir kamyon sebze desteği

CHP Antalya İl örgütü, Muratpaşa Belediyesi'nin Ramazan ayıyla birlikte her gün 3 bin 100 kişiye sıcak yemek ulaştıran aşevine, Demreli üretici ve komisyoncuların doldurduğu bir kamyon sebzeyi teslim etti.

haberimizvat.net-Antalya'da CHP İl örgütü, Muratpaşa Belediyesi'nin koronavirüs salgınında kapasitesini artırarak çalışmalarına devam eden ve Ramazan ayıyla birlikte günlük 3 bin 100 kişiye sıcak yemek ulaştıran aşevine sebze desteğinde bulundu. Demre Yaş Sebze ve Meyve Toptancı Hali'nde bulunan komisyoncular ve üreticilerin doldurduğu kamyon, İl Başkanı Nusret Bayar ve yönetim kurulu üyelerince Muratpaşa Belediyesi aşevine teslim edildi. Destekler tek tek kayıt altına alınarak aşevi görevlilerince teslim alındı. CHP İl Başkanı Nusret Bayar, “Hemen akabinde Antalya Büyükşehir Belediyemize de bir kamyon sebze getireceğiz. Sonrasında Gazipaşa Belediyemize estekte bulunacağız. Antalya'da ihtiyacı olan vatandaşlarımıza CHP il ve ilçe örgütleri olarak desteğimizi ve yardımımızı sürdüreceğiz" dedi. Bayar, belediyelere yönelik desteklerin yanı sıra Diyarbakır il başkanlığına da Kumluca ilçe örgütünün yine sebze desteğinde bulunacağını aktardı. 
CHP Antalya İl örgütü, Muratpaşa Belediyesi'nin Ramazan ayıyla birlikte her gün 3 bin 100 kişiye sıcak yemek ulaştıran aşevine, Demreli üretici ve komisyoncuların doldurduğu bir kamyon sebzeyi teslim etti.

haberimizvat.net-Antalya'da CHP İl örgütü, Muratpaşa Belediyesi'nin koronavirüs salgınında kapasitesini artırarak çalışmalarına devam eden ve Ramazan ayıyla birlikte günlük 3 bin 100 kişiye sıcak yemek ulaştıran aşevine sebze desteğinde bulundu. Demre Yaş Sebze ve Meyve Toptancı Hali'nde bulunan komisyoncular ve üreticilerin doldurduğu kamyon, İl Başkanı Nusret Bayar ve yönetim kurulu üyelerince Muratpaşa Belediyesi aşevine teslim edildi. Destekler tek tek kayıt altına alınarak aşevi görevlilerince teslim alındı.


CHP İl Başkanı Nusret Bayar, “Hemen akabinde Antalya Büyükşehir Belediyemize de bir kamyon sebze getireceğiz. Sonrasında Gazipaşa Belediyemize estekte bulunacağız. Antalya'da ihtiyacı olan vatandaşlarımıza CHP il ve ilçe örgütleri olarak desteğimizi ve yardımımızı sürdüreceğiz" dedi. Bayar, belediyelere yönelik desteklerin yanı sıra Diyarbakır il başkanlığına da Kumluca ilçe örgütünün yine sebze desteğinde bulunacağını aktardı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.