Muratpaşa’dan Manavgat çağrısı

GÜNDEM 29.07.2021 - 14:54, Güncelleme: 29.07.2021 - 14:54
 

Muratpaşa’dan Manavgat çağrısı

Yangın felaketi yaşanan Manavgat’la dayanışma kampanyası başlatan Muratpaşa Belediyesi, vatandaşlara ‘paketli hazır tüketilebilir gıda, su, ayran ve meyve suyu’ bağışı çağrısında bulundu.

haberimizvar.net-  Antalya’nın Manavgat ilçesinde 2 gündür devam eden ve 3 kişinin hayatını kaybettiği yangın afeti için Muratpaşa Belediyesi yardım kampanyası başlattı. Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, “Gün birlik olma günüdür. Haydi Muratpaşa, Manavgat’la dayanışmaya” çağrısı yaptı. PAKET GIDA, SU, AYRAN YARDIMI Muratpaşa Belediyesi’nin yaptığı yardım çağrısı metninde şu ifadeler yer aldı: “Paketli hazır tüketilebilir gıda, su, ayran ve meyve suyu yardımlarınızı Manavgat’a gönderilmek üzere Sigorta Kapalı Pazarı altında bulunan Muratpaşa Belediyesi Aşevimize bırakabilir ya da 444 80 07 nolu Turunç Masa çağrı merkezimize ulaşabilirsiniz”.   İLGİLİ HABERLER İÇİN GÖRSELE TIKLAYINIZ: ;  
Yangın felaketi yaşanan Manavgat’la dayanışma kampanyası başlatan Muratpaşa Belediyesi, vatandaşlara ‘paketli hazır tüketilebilir gıda, su, ayran ve meyve suyu’ bağışı çağrısında bulundu.

haberimizvar.net-  Antalya’nın Manavgat ilçesinde 2 gündür devam eden ve 3 kişinin hayatını kaybettiği yangın afeti için Muratpaşa Belediyesi yardım kampanyası başlattı. Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, “Gün birlik olma günüdür. Haydi Muratpaşa, Manavgat’la dayanışmaya” çağrısı yaptı.

PAKET GIDA, SU, AYRAN YARDIMI

Muratpaşa Belediyesi’nin yaptığı yardım çağrısı metninde şu ifadeler yer aldı: “Paketli hazır tüketilebilir gıda, su, ayran ve meyve suyu yardımlarınızı Manavgat’a gönderilmek üzere Sigorta Kapalı Pazarı altında bulunan Muratpaşa Belediyesi Aşevimize bırakabilir ya da 444 80 07 nolu Turunç Masa çağrı merkezimize ulaşabilirsiniz”.  

İLGİLİ HABERLER İÇİN GÖRSELE TIKLAYINIZ: ;








































 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.