Muratpaşa’dan mükelleflere kolaylık

YEREL 21.11.2019 - 12:38, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Muratpaşa’dan mükelleflere kolaylık

Muratpaşa Belediyesi vezneleri, mükelleflerin, emlak, çevre temizlik ve ilan reklam vergileri ödemelerinde sıkıntı yaşamaması için hafta içi ve hafta sonu fazla mesai yapacak

haberimizvar.net- Muratpaşa Belediyesi, emlak, çevre temizlik ve ilan reklam vergilerinin ödenmesinde, mükelleflerin sıkıntı yaşamaması için önlemler aldı. Muratpaşa Belediyesi hizmet binası, Dedeman, Kırcami, Ali Çetinkaya, Cumhuriyet, Güvenlik, Konuksever ve Tapu Semt Vezneleri; 25-29 Kasım tarihleri arasında 17.30-19.30 saatleri arasında, 30 Kasım Cumartesi-01 Aralık Pazar günleri de 08.30-17.30 saatleri arasında mükelleflere hizmet verecek.   Muratpaşa Belediyesi mükellefleri; emlak, çevre temizlik ve ilan reklam vergilerini, VakıfBank, Halk Bankası ve Akbank’tan da yapabiliyor. Mükelleflere ayrıca; PTT, bankalar ve vezneler dışında Muratpaşa Belediyesi’nin mobil uygulaması, www.muratpasa-bld.gov.tr sitesinde bulunan e-ödeme hizmeti ve 4448007 Turunç Masa Çağrı Merkezi üzerinden de ödeme imkânı sunuluyor.
Muratpaşa Belediyesi vezneleri, mükelleflerin, emlak, çevre temizlik ve ilan reklam vergileri ödemelerinde sıkıntı yaşamaması için hafta içi ve hafta sonu fazla mesai yapacak

haberimizvar.net- Muratpaşa Belediyesi, emlak, çevre temizlik ve ilan reklam vergilerinin ödenmesinde, mükelleflerin sıkıntı yaşamaması için önlemler aldı. Muratpaşa Belediyesi hizmet binası, Dedeman, Kırcami, Ali Çetinkaya, Cumhuriyet, Güvenlik, Konuksever ve Tapu Semt Vezneleri; 25-29 Kasım tarihleri arasında 17.30-19.30 saatleri arasında, 30 Kasım Cumartesi-01 Aralık Pazar günleri de 08.30-17.30 saatleri arasında mükelleflere hizmet verecek.

 

Muratpaşa Belediyesi mükellefleri; emlak, çevre temizlik ve ilan reklam vergilerini, VakıfBank, Halk Bankası ve Akbank’tan da yapabiliyor. Mükelleflere ayrıca; PTT, bankalar ve vezneler dışında Muratpaşa Belediyesi’nin mobil uygulaması, www.muratpasa-bld.gov.tr sitesinde bulunan e-ödeme hizmeti ve 4448007 Turunç Masa Çağrı Merkezi üzerinden de ödeme imkânı sunuluyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.