Mustafa Köse’nin amcası

GÜNDEM 21.07.2020 - 17:05, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

Mustafa Köse’nin amcası

FETÖ’nün darbe girişiminin dördüncü yıl dönümünde, devlet kanalı TRT’de “Bir FETÖ gitti, bin FETÖ geliyor” uyarısı yapan Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Köse, AKP Antalya Milletvekili Mustafa Köse’nin amcası çıktı.

haberimizvar.net- TRT tarafından 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nde yapılan yayına konuk olan Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Köse’nin 15 Temmuz darbesiyle ilgili yaptığı, “FETÖ’nün yapılanma şeklinin yollarını kullanarak bugün hala devam eden başka gruplar hakkında tedbir almazsanız Allah size yardımcı olmaz. Öyle bir Allah yok. Siz vazifenizi yapacaksınız, Allah da size yardımcı olacak. Benim bu konudaki kanaatim 15 Temmuz’dan gerekli dersin alınmadığı ve yeterli önlemlere gidilmediği şeklindedir. Hatta ben bunu ‘bir FETÖ gitti, bin FETÖ geliyor’ diye değerlendiren birisiyim. Bu uyarıyı yapmak benim vazifem. Devletin bu konuda gerekli önlemleri alması şarttır. Bunun vebalini kimse üstlenemez” değerlendirmesi tartışma yarattı.   REŞAT PETEK DE ENİŞTESİ Antalya İmam Hatip Lisesi mezunu olan Prof. Dr. Ali Köse’nin, AKP Antalya Milletvekili Mustafa Köse’nin öz amcası olduğu ortaya çıktı. Öte yandan, TBMM’de Meclis Darbe Araştırma Komisyonu Başkanlığı yapan AKP Burdur Milletvekili Reşat Petek’in de Mustafa Köse’nin eniştesi olduğu öğrenildi. Geçmişte FETÖ’yü övdüğü, Ergenekon kumpasına arka çıktığı öne sürülen Petek, “Geçmişimde şaibe yok. Onurlu bir geçmişim var” sözleriyle kendisini savunmuş, yöneltilen FETÖ’cü suçlaması için de, “Meclis Darbe Araştırma Komisyonu’nda FETÖ’nün ipliğini pazara çıkardığım için örgüt beni hedefe koydu” demişti. Ancak söz konusu komisyonun raporu kamuoyuna açıklanmamıştı. (Haber Merkezi)  
FETÖ’nün darbe girişiminin dördüncü yıl dönümünde, devlet kanalı TRT’de “Bir FETÖ gitti, bin FETÖ geliyor” uyarısı yapan Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Köse, AKP Antalya Milletvekili Mustafa Köse’nin amcası çıktı.

haberimizvar.net- TRT tarafından 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nde yapılan yayına konuk olan Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Köse’nin 15 Temmuz darbesiyle ilgili yaptığı, “FETÖ’nün yapılanma şeklinin yollarını kullanarak bugün hala devam eden başka gruplar hakkında tedbir almazsanız Allah size yardımcı olmaz. Öyle bir Allah yok. Siz vazifenizi yapacaksınız, Allah da size yardımcı olacak. Benim bu konudaki kanaatim 15 Temmuz’dan gerekli dersin alınmadığı ve yeterli önlemlere gidilmediği şeklindedir. Hatta ben bunu ‘bir FETÖ gitti, bin FETÖ geliyor’ diye değerlendiren birisiyim. Bu uyarıyı yapmak benim vazifem. Devletin bu konuda gerekli önlemleri alması şarttır. Bunun vebalini kimse üstlenemez” değerlendirmesi tartışma yarattı.

 

REŞAT PETEK DE ENİŞTESİ

Antalya İmam Hatip Lisesi mezunu olan Prof. Dr. Ali Köse’nin, AKP Antalya Milletvekili Mustafa Köse’nin öz amcası olduğu ortaya çıktı. Öte yandan, TBMM’de Meclis Darbe Araştırma Komisyonu Başkanlığı yapan AKP Burdur Milletvekili Reşat Petek’in de Mustafa Köse’nin eniştesi olduğu öğrenildi. Geçmişte FETÖ’yü övdüğü, Ergenekon kumpasına arka çıktığı öne sürülen Petek, “Geçmişimde şaibe yok. Onurlu bir geçmişim var” sözleriyle kendisini savunmuş, yöneltilen FETÖ’cü suçlaması için de, “Meclis Darbe Araştırma Komisyonu’nda FETÖ’nün ipliğini pazara çıkardığım için örgüt beni hedefe koydu” demişti. Ancak söz konusu komisyonun raporu kamuoyuna açıklanmamıştı. (Haber Merkezi)

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.