Nazlıaka yeniden CHP’de

SİYASET 15.09.2019 - 19:24, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Nazlıaka yeniden CHP’de

CHP Parti Meclisi (PM) toplantısında Aylin Nazlıaka’nın affedilmesine karar verildi. Nazlıaka’nın geri dönmesine dair yapılan oylamada PM üyelerinin 29’u kabul, 22’si ise ret oyu verdi.

HABERİMİZ VAR -  CHP’nin bugün yapılan Parti Meclisi (PM) toplantısında daha önce Atatürk portresinin indirilmesi tartışması nedeniyle 2016 yılında ihraç edilen 24, 25 ve 26’ncı dönem Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka’nın affedilmesine yönelik talep üçüncü kez ele alındı. CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun da Nazlıaka’nın partiye dönüşüne sıcak bakmasıyla birlikte daha önce iki kez reddedilen af talebi bu kez olumlu sonuçlandı. Toplantıya 9 üye katılmadı. Oylamaya katılan 51 PM üyesinden 29’unun kabul oyu vererek affedilmesine onay verdiği Nazlıaka’nın affına 22 üye ise ret oyu verdi. KILIÇDAROĞLU’NA TEŞEKKÜR ETTİ CHP’ye dönüş kararını Gerçek Gündem’e değerlendiren Nazlıaka, “Yaklaşık 4 yıl önce ihraç edildiğim partimden zaten hiç kopmamıştım. Ancak bu bağın yeniden resmi olarak kurulmuş olmasından dolayı da çok mutluluk duyuyorum. Bu kararın verilmesinde etkili olan başta Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu olmak üzere, partinin üst karar organına ve bugüne kadar hep benimle dayanışma içerisinde olan tüm partililerimize çok teşekkür ederim” dedi.  Nazlıaka’nın af talebinin kabul edilmesi halinde Kadın Kolları Genel Başkanlığına getirileceği de CHP kulislerinde konuşuluyordu. (Haber Merkezi)    
CHP Parti Meclisi (PM) toplantısında Aylin Nazlıaka’nın affedilmesine karar verildi. Nazlıaka’nın geri dönmesine dair yapılan oylamada PM üyelerinin 29’u kabul, 22’si ise ret oyu verdi.

HABERİMİZ VAR -  CHP’nin bugün yapılan Parti Meclisi (PM) toplantısında daha önce Atatürk portresinin indirilmesi tartışması nedeniyle 2016 yılında ihraç edilen 24, 25 ve 26’ncı dönem Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka’nın affedilmesine yönelik talep üçüncü kez ele alındı. CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun da Nazlıaka’nın partiye dönüşüne sıcak bakmasıyla birlikte daha önce iki kez reddedilen af talebi bu kez olumlu sonuçlandı. Toplantıya 9 üye katılmadı. Oylamaya katılan 51 PM üyesinden 29’unun kabul oyu vererek affedilmesine onay verdiği Nazlıaka’nın affına 22 üye ise ret oyu verdi.

KILIÇDAROĞLU’NA TEŞEKKÜR ETTİ

CHP’ye dönüş kararını Gerçek Gündem’e değerlendiren Nazlıaka, “Yaklaşık 4 yıl önce ihraç edildiğim partimden zaten hiç kopmamıştım. Ancak bu bağın yeniden resmi olarak kurulmuş olmasından dolayı da çok mutluluk duyuyorum. Bu kararın verilmesinde etkili olan başta Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu olmak üzere, partinin üst karar organına ve bugüne kadar hep benimle dayanışma içerisinde olan tüm partililerimize çok teşekkür ederim” dedi.  Nazlıaka’nın af talebinin kabul edilmesi halinde Kadın Kolları Genel Başkanlığına getirileceği de CHP kulislerinde konuşuluyordu. (Haber Merkezi)

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.