Niye bu kadar bekledin?

GÜNDEM 07.02.2020 - 17:04, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Niye bu kadar bekledin?

Konyaaltı sahil projesinin fahiş rakamlarını açıklayan Böcek’e cevap veren Türel, “Bu konuyu Erdoğan’a da şikayet etmişsin. Niye bu kadar bekledin? Keşke 10 ay önce açıklasaydın da masken daha erken düşseydi” şeklinde pişkin ifadeler kullandı.

haberimizvar.net-Antalya Büyükşehir Belediyesi önceki dönem başkanı AKP’li Menderes Türel, Konyaaltı sahil projesinin yüksek maliyetlerini açıklayan Muhittin Böcek’e yanıt verdi. 53 liralık kaldırım dubalarının 1050 liradan alınmış olmasıyla kamuoyunun gündemine yerleşen iddialara açıklık getirmeyen Menderes Türel, “Belediye şirketi Antepe AŞ yüksek fiyatla belediyeye iş yaptıysa başında kendi danışmanın Cem Oğuz’un olduğu, yani senin yönettiğin Antepe’den fazla ödemeyi geri istersin tahsil edersin, olur biter” ifadelerini kullandı.  ‘İDDİALAR GERÇEKSE GEREĞİNİ YAP’  Türel açıklamasında şunları söyledi: “Belediyeye yüksek fiyatla malzeme satıldığını iddia eden Bay Böcek yine yalanları ile halkı kandırıyor. Belediyeye yüksek fiyatla malzeme satan işin müteahhidi yine belediye şirketi Antepe AŞ. Bu iftiralara maruz kalmamak için inşaatın en kısa sürede, en ucuz ve kaliteli şekilde tamamlanması için belediye şirketi Antepe elini taşın altına koymuştu. Lafı uzatmaya gerek yok Antepe yüksek fiyatla belediyeye iş yaptı ise başında kendi danışmanın Cem Oğuz’un yönetim kurulu başkanlığı yaptığı, yani senin yönettiğin Antepe AŞ.’den fazla ödemeyi geri istersin tahsil edersin, olur biter. Bunu niye yapmıyorsun? Çünkü yalan söylüyorsun. İddiaların gerçek değil. Gerçekse gereğini yap”.  ERDOĞAN’A KONYAALTI ŞİKAYETİ  Muhittin Böcek’in Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’la görüşmesinde de Konyaaltı sahilinin gündeme geldiğini söyleyen Türel, “Sahi beş ay önce Cumhurbaşkanımıza kadar kendi ağzınla söylediğin doğruysa, bu konuyu devletin en yüksek makamına şikayet etmişsin. Madem öyle neden bu kadar bekledin bu konuları halka anlatmak için? Keşke göreve geldiğinde, 10 ay önce bu basın toplantısını yapsaydın da masken daha erken düşseydi.  Neden şimdi aklına geldi iftiralarınla ortalığı karıştırmak? Neden? Bu soruların cevabını benim gibi herkes biliyor. Ama sen söyleyemezsin Bay Böcek” imasında bulundu.  
Konyaaltı sahil projesinin fahiş rakamlarını açıklayan Böcek’e cevap veren Türel, “Bu konuyu Erdoğan’a da şikayet etmişsin. Niye bu kadar bekledin? Keşke 10 ay önce açıklasaydın da masken daha erken düşseydi” şeklinde pişkin ifadeler kullandı.

haberimizvar.net-Antalya Büyükşehir Belediyesi önceki dönem başkanı AKP’li Menderes Türel, Konyaaltı sahil projesinin yüksek maliyetlerini açıklayan Muhittin Böcek’e yanıt verdi. 53 liralık kaldırım dubalarının 1050 liradan alınmış olmasıyla kamuoyunun gündemine yerleşen iddialara açıklık getirmeyen Menderes Türel, “Belediye şirketi Antepe AŞ yüksek fiyatla belediyeye iş yaptıysa başında kendi danışmanın Cem Oğuz’un olduğu, yani senin yönettiğin Antepe’den fazla ödemeyi geri istersin tahsil edersin, olur biter” ifadelerini kullandı.

 ‘İDDİALAR GERÇEKSE GEREĞİNİ YAP’

 Türel açıklamasında şunları söyledi: “Belediyeye yüksek fiyatla malzeme satıldığını iddia eden Bay Böcek yine yalanları ile halkı kandırıyor. Belediyeye yüksek fiyatla malzeme satan işin müteahhidi yine belediye şirketi Antepe AŞ. Bu iftiralara maruz kalmamak için inşaatın en kısa sürede, en ucuz ve kaliteli şekilde tamamlanması için belediye şirketi Antepe elini taşın altına koymuştu. Lafı uzatmaya gerek yok Antepe yüksek fiyatla belediyeye iş yaptı ise başında kendi danışmanın Cem Oğuz’un yönetim kurulu başkanlığı yaptığı, yani senin yönettiğin Antepe AŞ.’den fazla ödemeyi geri istersin tahsil edersin, olur biter. Bunu niye yapmıyorsun? Çünkü yalan söylüyorsun. İddiaların gerçek değil. Gerçekse gereğini yap”.

 ERDOĞAN’A KONYAALTI ŞİKAYETİ

 Muhittin Böcek’in Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’la görüşmesinde de Konyaaltı sahilinin gündeme geldiğini söyleyen Türel, “Sahi beş ay önce Cumhurbaşkanımıza kadar kendi ağzınla söylediğin doğruysa, bu konuyu devletin en yüksek makamına şikayet etmişsin. Madem öyle neden bu kadar bekledin bu konuları halka anlatmak için? Keşke göreve geldiğinde, 10 ay önce bu basın toplantısını yapsaydın da masken daha erken düşseydi.  Neden şimdi aklına geldi iftiralarınla ortalığı karıştırmak? Neden? Bu soruların cevabını benim gibi herkes biliyor. Ama sen söyleyemezsin Bay Böcek” imasında bulundu.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.