Oda Başkanı Ülkü CHP Korkuteli’nde

SİYASET 12.03.2020 - 17:32, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

Oda Başkanı Ülkü CHP Korkuteli’nde

Korkuteli İnşaatçılar Elektrikçiler Sıhhi Tesisatçılar Doğramacılar Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hasan Ülkü ve yönetimi, Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Örgütüne nezaket ziyaretinde bulundu.

haberimizvar.net-CHP Korkuteli İlçe Örgütüne iade-i ziyarette bulunan Korkuteli İnşaatçılar Elektrikçiler Sıhhi Tesisatçılar Doğramacılar Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hasan Ülkü ve yönetimi, CHP İlçe Sekreteri İsmail Karadeli, İlçe Başkan Yardımcısı Ayşe Emel Küçükkavukçu ile bir araya geldi. ÖNEM VERİYORUZ Ziyarette Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin 11 aylık hizmetleri konuşuldu. Ayrıca Cumhuriyet Halk Partisi’nin faaliyetleri konuşuldu. CHP İlçe Sekreteri İsmail Karadeli, Başkan Yıldıray Çıldır’a vekalet ettiğini belirtti. Karadeli, “Cumhuriyet Halk Partisi olarak sendikalaşmaya ve örgütlenmeye büyük önem veriyoruz” diye konuştu. TEŞEKKÜR ETTİ Oda çalışmaları hakkında bilgi verilen görüşmede daha sonra karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Büyükşehir Belediyesi ile İnşaatçılar Elektrikçiler Sıhhi Tesisatçılar Doğramacılar Esnaf ve Sanatkarlar Odası arasında yapılacak çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. CHP İlçe Sekreteri Karadeli,  yapılan ziyaretten oldukça mutlu olduklarını kaydetti. HABER MERKEZİ  
Korkuteli İnşaatçılar Elektrikçiler Sıhhi Tesisatçılar Doğramacılar Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hasan Ülkü ve yönetimi, Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Örgütüne nezaket ziyaretinde bulundu.

haberimizvar.net-CHP Korkuteli İlçe Örgütüne iade-i ziyarette bulunan Korkuteli İnşaatçılar Elektrikçiler Sıhhi Tesisatçılar Doğramacılar Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hasan Ülkü ve yönetimi, CHP İlçe Sekreteri İsmail Karadeli, İlçe Başkan Yardımcısı Ayşe Emel Küçükkavukçu ile bir araya geldi.

ÖNEM VERİYORUZ

Ziyarette Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin 11 aylık hizmetleri konuşuldu. Ayrıca Cumhuriyet Halk Partisi’nin faaliyetleri konuşuldu. CHP İlçe Sekreteri İsmail Karadeli, Başkan Yıldıray Çıldır’a vekalet ettiğini belirtti. Karadeli, “Cumhuriyet Halk Partisi olarak sendikalaşmaya ve örgütlenmeye büyük önem veriyoruz” diye konuştu.

TEŞEKKÜR ETTİ

Oda çalışmaları hakkında bilgi verilen görüşmede daha sonra karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Büyükşehir Belediyesi ile İnşaatçılar Elektrikçiler Sıhhi Tesisatçılar Doğramacılar Esnaf ve Sanatkarlar Odası arasında yapılacak çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. CHP İlçe Sekreteri Karadeli,  yapılan ziyaretten oldukça mutlu olduklarını kaydetti. HABER MERKEZİ

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.