Oktay'dan suç duyurusu

GÜNDEM 19.10.2021 - 12:43, Güncelleme: 19.10.2021 - 12:47
 

Oktay'dan suç duyurusu

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, kamu görevlilerine “Siz Erdoğan ailesinin değil, bu devletin şerefli memurlarsınız” diye seslenen CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu hakkında suç duyurusunda bulundu.

haberimizvar.net-Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun kamu görevlilerine yönelik çağrısıyla ilgili suç duyurusunda bulundu. Oktay yaptığı açıklamada, “Vesayet ve paralel yapı algısı oluşturmaya çalışarak vatandaşlarımızın ve çalışanlarımızın her kesimini tehdit eden ve şaibe altında bırakanlar hakkında suç duyurusunda bulunuyorum. Bu paralel yapılara hesap sorulmalıdır. Zalimleri bağışlamak milletimize cefadır” ifadelerini kullandı.  NE OLMUŞTU? Kılıçdaroğlu, bürokratlara çağrıda bulunarak şunları dile getirmişti: “Açıkça söylüyorum; vazife namına mafyatik düzene hizmet edemezsiniz. Kanun dışı işleri emir olarak telaki edemezsiniz. Siz Erdoğan ailesinin değil, bu devletin şerefli memurlarsınız. Kamil akla gelmeniz için Kılıçdaroğlu abinizin, amcanızın bu size son çağrısıdır. 18 Ekim Pazartesi itibariyle bu düzenin illegal isteklerine verdiğiniz tüm desteğin sorumluluğu size de ait olmaya başlayacaktır. 'Emir almıştım' diyerek bu kirli işlerden sıyrılamazsınız.”
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, kamu görevlilerine “Siz Erdoğan ailesinin değil, bu devletin şerefli memurlarsınız” diye seslenen CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu hakkında suç duyurusunda bulundu.

haberimizvar.net-Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun kamu görevlilerine yönelik çağrısıyla ilgili suç duyurusunda bulundu.

Oktay yaptığı açıklamada, “Vesayet ve paralel yapı algısı oluşturmaya çalışarak vatandaşlarımızın ve çalışanlarımızın her kesimini tehdit eden ve şaibe altında bırakanlar hakkında suç duyurusunda bulunuyorum. Bu paralel yapılara hesap sorulmalıdır. Zalimleri bağışlamak milletimize cefadır” ifadelerini kullandı.

 NE OLMUŞTU?

Kılıçdaroğlu, bürokratlara çağrıda bulunarak şunları dile getirmişti:

“Açıkça söylüyorum; vazife namına mafyatik düzene hizmet edemezsiniz. Kanun dışı işleri emir olarak telaki edemezsiniz. Siz Erdoğan ailesinin değil, bu devletin şerefli memurlarsınız. Kamil akla gelmeniz için Kılıçdaroğlu abinizin, amcanızın bu size son çağrısıdır. 18 Ekim Pazartesi itibariyle bu düzenin illegal isteklerine verdiğiniz tüm desteğin sorumluluğu size de ait olmaya başlayacaktır. 'Emir almıştım' diyerek bu kirli işlerden sıyrılamazsınız.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.