Okullar eğitim yılına hazırlanıyor

GÜNDEM 28.08.2019 - 13:46, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Okullar eğitim yılına hazırlanıyor

Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, Okul Aile Birliği Temsilcileriyle bir araya geldiği toplantıda, okullarda çevre düzenlemesi ve temizlik çalışması başlattı

Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, 2019-2020 eğitim- öğretim yılına kısa bir süre kala Okul Aile Birliği Temsilcileriyle bir araya geldi. Başkan Semih Esen, bölgedeki okulların eksiklerini tespit edilmesi için Okul Aile Birliği temsilcilerinin taleplerini dinledi. Başkan Semih Esen, okullardan gelen istekler doğrultusunda hemen çalışma başlattı. Konyaaltı Belediyesi ekipleri, bölgedeki okulların eksiklerinin giderilmesi için seferber oldu. Ekipler, okul girişlerindeki yaya geçidi çizgileri, çevre düzenlemesi, tadilat işlemleri ve çevre temizliklerini gerçekleştirerek, okulları yeni eğitim-öğretim yılını hazır hale getiriyor. EĞİTİME KATKILARIMIZ SÜRECEK Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, bölgedeki okulların eksiklerinin belirlendiğini belirterek, "Okul Aile Birliği temsilcilerimizin taleplerini dinledik ve kısa sürede çalışmaları başladık. Bir hafta içerisinde bölgemizdeki okullarda gerekli çalışmalar yapılacaktır. Yeni eğitim-öğretim döneminde geleceğimizin teminatı çocuklarımıza hazır hale getireceğiz. Konyaaltı Belediyesi olarak, eğitime olan katkılarımız devam edecektir" dedi.
Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, Okul Aile Birliği Temsilcileriyle bir araya geldiği toplantıda, okullarda çevre düzenlemesi ve temizlik çalışması başlattı

Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, 2019-2020 eğitim- öğretim yılına kısa bir süre kala Okul Aile Birliği Temsilcileriyle bir araya geldi. Başkan Semih Esen, bölgedeki okulların eksiklerini tespit edilmesi için Okul Aile Birliği temsilcilerinin taleplerini dinledi. Başkan Semih Esen, okullardan gelen istekler doğrultusunda hemen çalışma başlattı. Konyaaltı Belediyesi ekipleri, bölgedeki okulların eksiklerinin giderilmesi için seferber oldu. Ekipler, okul girişlerindeki yaya geçidi çizgileri, çevre düzenlemesi, tadilat işlemleri ve çevre temizliklerini gerçekleştirerek, okulları yeni eğitim-öğretim yılını hazır hale getiriyor.

EĞİTİME KATKILARIMIZ SÜRECEK

Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, bölgedeki okulların eksiklerinin belirlendiğini belirterek, "Okul Aile Birliği temsilcilerimizin taleplerini dinledik ve kısa sürede çalışmaları başladık. Bir hafta içerisinde bölgemizdeki okullarda gerekli çalışmalar yapılacaktır. Yeni eğitim-öğretim döneminde geleceğimizin teminatı çocuklarımıza hazır hale getireceğiz. Konyaaltı Belediyesi olarak, eğitime olan katkılarımız devam edecektir" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.