Öküz öldü, ortaklık bozuldu !

GÜNDEM 21.07.2020 - 18:46, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

Öküz öldü, ortaklık bozuldu !

İYİ Parti Muratpaşa 1’inci Olağan kongresinde adaylıktan Funda Aras lehine çekilen ve seçimde Aras’ı destekleyen Barış Ayan, bugün sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada bu ortaklığın sona erdiğini ve mevcut başkan Semih Tayfur’la yola devam edeceğini bildirdi

haberimizvar.net-İYİ Parti Muratpaşa İlçe 1’inci Olağan Kongresi’nde mevcut başkan Semih tayfur’a karşı birlikte mücadele eden Barış Ayan-Funda Aras ortaklığı bozuldu. 9 Temmuz’da Cam Piramit Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen kongreden hemen önce başkan adaylığından Funda Aras lehine çekildiğini ve Aras’ı destekleyeceğini açıklayan Barış Ayan, bugün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla herkesi şaşırttı. Funda Aras’ın 15 oyla kaybettiği ancak bir tüzük ihlali nedeniyle iptal edilen kongreden kısa bir süre geçmesine rağmen Ayan, sosyal medya hesabından delegelere hitaben yaptığı açıklamada,   ‘SÖZLER TUTULMADI, TUTULAMAZ’ “Sayın İYİ Parti Muratpaşa Delegelerim, yaşanan süreç içerisinde, konuşulanlarla uygulamaların yarattığı farklılıktan dolayı syn Funda Aras’la bu birleşmeyi bitirme kararı aldık. Bu yola tek başıma çıkmadım, yanımda bana inanan, güvenen insanlarla çıktım. Onlara verdiğim sözleri hiç bir zaman unutmadım. Bu birleşmede bu sözlerin tutulmadığını, tutulamayacağını ve yapılamayacağını gördük. Dava arkadaşlarımla birlikte ayrılma kararı aldık. Bundan sonraki süreçte, ilçe başkanımız sayın Semih Tayfur ve İl Başkanımız sayın Mehmet Başaran’la dava arkadaşlarımızla beraber yolumuza devam edeceğiz. Yolumuz çıkar yolu değil haklının hakkını vereceğimiz yoldur” dedi.   GÖZLER 13 AĞUSTOS’A ÇEVRİLDİ Öte yandan, açıklamasını “Yolumuz çıkar yolu değil haklının hakkını vereceğimiz yoldur” ifadesiyle bitiren Ayan’ın, “Bu birleşmede bu sözlerin tutulmadığını, tutulamayacağını ve yapılamayacağını gördük” şeklindeki ifadesi ise akıllara, “Acaba ne istedi de verilmedi ?” sorusunu akıllara getirdi. Konuyla ilgili görüşüne başvurmak için aradığımız Funda Aras ise aramalarımıza yanıt vermedi. İki aday arasındaki ittifakın bozulmasıyla birlikte gözler 13 Ağustos’ta tekrarlanacak olan İYİ Parti Muratpaşa kongresine çevrildi. İptal edilen seçimde mevcut başkan Semih Tayfur 191, Funda Aras ise 176 oy almıştı.           
İYİ Parti Muratpaşa 1’inci Olağan kongresinde adaylıktan Funda Aras lehine çekilen ve seçimde Aras’ı destekleyen Barış Ayan, bugün sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada bu ortaklığın sona erdiğini ve mevcut başkan Semih Tayfur’la yola devam edeceğini bildirdi

haberimizvar.net-İYİ Parti Muratpaşa İlçe 1’inci Olağan Kongresi’nde mevcut başkan Semih tayfur’a karşı birlikte mücadele eden Barış Ayan-Funda Aras ortaklığı bozuldu. 9 Temmuz’da Cam Piramit Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen kongreden hemen önce başkan adaylığından Funda Aras lehine çekildiğini ve Aras’ı destekleyeceğini açıklayan Barış Ayan, bugün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla herkesi şaşırttı. Funda Aras’ın 15 oyla kaybettiği ancak bir tüzük ihlali nedeniyle iptal edilen kongreden kısa bir süre geçmesine rağmen Ayan, sosyal medya hesabından delegelere hitaben yaptığı açıklamada,

 

‘SÖZLER TUTULMADI, TUTULAMAZ’

“Sayın İYİ Parti Muratpaşa Delegelerim, yaşanan süreç içerisinde, konuşulanlarla uygulamaların yarattığı farklılıktan dolayı syn Funda Aras’la bu birleşmeyi bitirme kararı aldık. Bu yola tek başıma çıkmadım, yanımda bana inanan, güvenen insanlarla çıktım. Onlara verdiğim sözleri hiç bir zaman unutmadım. Bu birleşmede bu sözlerin tutulmadığını, tutulamayacağını ve yapılamayacağını gördük. Dava arkadaşlarımla birlikte ayrılma kararı aldık. Bundan sonraki süreçte, ilçe başkanımız sayın Semih Tayfur ve İl Başkanımız sayın Mehmet Başaran’la dava arkadaşlarımızla beraber yolumuza devam edeceğiz. Yolumuz çıkar yolu değil haklının hakkını vereceğimiz yoldur” dedi.

 

GÖZLER 13 AĞUSTOS’A ÇEVRİLDİ

Öte yandan, açıklamasını “Yolumuz çıkar yolu değil haklının hakkını vereceğimiz yoldur” ifadesiyle bitiren Ayan’ın, “Bu birleşmede bu sözlerin tutulmadığını, tutulamayacağını ve yapılamayacağını gördük” şeklindeki ifadesi ise akıllara, “Acaba ne istedi de verilmedi ?” sorusunu akıllara getirdi. Konuyla ilgili görüşüne başvurmak için aradığımız Funda Aras ise aramalarımıza yanıt vermedi. İki aday arasındaki ittifakın bozulmasıyla birlikte gözler 13 Ağustos’ta tekrarlanacak olan İYİ Parti Muratpaşa kongresine çevrildi. İptal edilen seçimde mevcut başkan Semih Tayfur 191, Funda Aras ise 176 oy almıştı. 

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.