Olacağı buydu!

GÜNDEM 26.03.2020 - 19:00, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

Olacağı buydu!

Antalya'da yeni tip koronavirüs (Covid-19) önlemleri kapsamında Konyaaltı sahil şeridinde devriye görevi yapan polis ekipleri, 'Evde kal' çağrısı yaptı.

haberimizvar.net-Antalya İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı polis ekipleri, şehrin cadde ve sokaklarında anonsla 'Evde kal' çağrısı yapıyor. Balık tutmak, yürüyüş ve spor etkinlikleri gerçekleştirmek için Antalyalıların gittiği Konyaaltı sahilinde de ekip otoları sık sık anons yaparak vatandaşların evlerine dönmesini istedi. BÖYLE SESLENDİ "Değerli hemşerilerimiz evlerinizde kalmanız sizlerin ve sevdiklerinizin sağlığı için hayati önem taşımaktadır. Lütfen zorunlu olmadıkça sokağa çıkmayalım. Evinize dönün" diyerek vatandaşlara seslenen polisler, sürekli anonslarını tekrarladı. Anonsları duyan vatandaşların bazıları evlerine dönmek için sahilden ayrılmayı tercih etti, kimileri de yürüyüşünü sürdürdü.    
Antalya'da yeni tip koronavirüs (Covid-19) önlemleri kapsamında Konyaaltı sahil şeridinde devriye görevi yapan polis ekipleri, 'Evde kal' çağrısı yaptı.

haberimizvar.net-Antalya İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı polis ekipleri, şehrin cadde ve sokaklarında anonsla 'Evde kal' çağrısı yapıyor. Balık tutmak, yürüyüş ve spor etkinlikleri gerçekleştirmek için Antalyalıların gittiği Konyaaltı sahilinde de ekip otoları sık sık anons yaparak vatandaşların evlerine dönmesini istedi.

BÖYLE SESLENDİ

"Değerli hemşerilerimiz evlerinizde kalmanız sizlerin ve sevdiklerinizin sağlığı için hayati önem taşımaktadır. Lütfen zorunlu olmadıkça sokağa çıkmayalım. Evinize dönün" diyerek vatandaşlara seslenen polisler, sürekli anonslarını tekrarladı. Anonsları duyan vatandaşların bazıları evlerine dönmek için sahilden ayrılmayı tercih etti, kimileri de yürüyüşünü sürdürdü.  

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.