Ormana villa yapacaklardı

YEREL 14.03.2022 - 15:55, Güncelleme: 14.03.2022 - 15:55
 

Ormana villa yapacaklardı

Kaş ilçesinde Sahil Aklar mahallesinde ormanlık alanda villa yapımının artmasına mahalle sakinleri tepki gösterdi.

haberimizvar.net- Sahil Aklar mahallesinde ormanlık alanda kaçak villa yapımının artması üzerine mahalle sakinleri ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri bölgede inceleme yaptı. CHP ilçe teşkilatı öncülüğündeki incelemede CHP Antalya Milletvekili Aydın Özer, İlçe Başkanı Mehmet Vural Arıkan, belediye meclis üyeleri Meral Şenerdi, Ali Arıtürk, Cemil Tufan ile sivil toplum kuruluşu temsilcileri Kadriye Hacıosmanoğlu, Munise Ozan, bölgede yaşayanlar katıldı.   Bölgedeki villa inşaatlarını inceleyen ve yaşayanlardan bilgi alan CHP Milletvekili Özer, konunun takipçisi olacaklarını söyledi. Bölgede yaşayanlar sıkıntılarını Antalya Valiliği ile Orman Bölge Müdürlüğü'ne ileteceklerini sorunun çözülmemesi halinde yargıya basvuracaklarını söyledi.
Kaş ilçesinde Sahil Aklar mahallesinde ormanlık alanda villa yapımının artmasına mahalle sakinleri tepki gösterdi.

haberimizvar.net-

Sahil Aklar mahallesinde ormanlık alanda kaçak villa yapımının artması üzerine mahalle sakinleri ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri bölgede inceleme yaptı. CHP ilçe teşkilatı öncülüğündeki incelemede CHP Antalya Milletvekili Aydın Özer, İlçe Başkanı Mehmet Vural Arıkan, belediye meclis üyeleri Meral Şenerdi, Ali Arıtürk, Cemil Tufan ile sivil toplum kuruluşu temsilcileri Kadriye Hacıosmanoğlu, Munise Ozan, bölgede yaşayanlar katıldı.

 

Bölgedeki villa inşaatlarını inceleyen ve yaşayanlardan bilgi alan CHP Milletvekili Özer, konunun takipçisi olacaklarını söyledi. Bölgede yaşayanlar sıkıntılarını Antalya Valiliği ile Orman Bölge Müdürlüğü'ne ileteceklerini sorunun çözülmemesi halinde yargıya basvuracaklarını söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.