OSB personeline 2 hafta idari izin

GÜNDEM 17.03.2020 - 17:32, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

OSB personeline 2 hafta idari izin

Antalya OSB’de koronavirüs ile ilgili alınan önlemler kapsamında tüm etkinlik, organizasyon ve toplantılar ileri bir tarihe ertelenirken, kamusal alan ve hizmet binaları dezenfekte edildi. Kronik rahatsızlığı olan, kanser, hamile, okul öncesi ve ilköğretimin birinci kademesinde çocuğu bulunan kadın Bölge Müdürlüğü personelleri 2 hafta süreyle idari izinli sayıldı.

haberimizvar.net- Antalya Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu, tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını ile mücadele etmek, hastalıktan korunmak ve yayılmasını önlemek için tedbirleri artırdı. Salgın ile mücadele kapsamında öncelikle Antalya Organize Sanayi Bölgesi sınırları içerisindeki kamusal alanlar, Bölge Müdürlüğü İdari Hizmet Binası, gündüz bakım evi, itfaiye, 112 acil, atıksu arıtma tesisi, iş makineleri ve araçlar ile diğer tüm üst yapı tesisleri dezenfekte edildi, ortak kullanım alanlarına dezenfektanlar yerleştirildi. Bölge Müdürlüğü tarafından koordine edilen dezenfektasyon işlemi, kapalı alanlarda 30 gün koruyuculuk sağlayan, insan sağlığına zararı olmayan özel bir dezenfektan ile yapıldı. TÜM ETKİNLİKLER İPTAL EDİLDİ Koronavirüs ile ilgili alınan önlemler kapsamında önceden planlanmış tüm etkinlik, organizasyon ve toplantılar da ileri bir tarihe ertelendi. İdari hizmet binasındaki toplantı ve konferans salonları 10 Nisan 2020 tarihine kadar kullanıma kapatılırken, söz konusu tarihe kadar insanları toplu olarak bir araya getirecek her türlü toplantı ve faaliyetlerin durdurulması kararlaştırıldı. PERSONELE İDARİ İZİN Bölge firmalarına, salgının önlenmesi için alınması gereken lokal tedbirlerle ilgili tebliğleri ileten Bölge Yönetimi, hazırladıkları bilgilendirme afişlerini Bölgenin ve fabrikaların ortak kullanım alanlarına konuşlandırarak çalışanların uyması ve alması gereken tedbirlere dikkat çekti. Bölge katılımcılarına sunulan kaliteli-kesintisiz hizmet arzında aksamalara neden olmayacak şekilde kronik rahatsızlığı olan, kanser, hamile, okul öncesi ve ilköğretimin birinci kademesinde çocuğu bulunan kadın Bölge Müdürlüğü personelleri 2 hafta süreyle idari izinli sayıldı.  
Antalya OSB’de koronavirüs ile ilgili alınan önlemler kapsamında tüm etkinlik, organizasyon ve toplantılar ileri bir tarihe ertelenirken, kamusal alan ve hizmet binaları dezenfekte edildi. Kronik rahatsızlığı olan, kanser, hamile, okul öncesi ve ilköğretimin birinci kademesinde çocuğu bulunan kadın Bölge Müdürlüğü personelleri 2 hafta süreyle idari izinli sayıldı.

haberimizvar.net- Antalya Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu, tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını ile mücadele etmek, hastalıktan korunmak ve yayılmasını önlemek için tedbirleri artırdı. Salgın ile mücadele kapsamında öncelikle Antalya Organize Sanayi Bölgesi sınırları içerisindeki kamusal alanlar, Bölge Müdürlüğü İdari Hizmet Binası, gündüz bakım evi, itfaiye, 112 acil, atıksu arıtma tesisi, iş makineleri ve araçlar ile diğer tüm üst yapı tesisleri dezenfekte edildi, ortak kullanım alanlarına dezenfektanlar yerleştirildi. Bölge Müdürlüğü tarafından koordine edilen dezenfektasyon işlemi, kapalı alanlarda 30 gün koruyuculuk sağlayan, insan sağlığına zararı olmayan özel bir dezenfektan ile yapıldı.

TÜM ETKİNLİKLER İPTAL EDİLDİ

Koronavirüs ile ilgili alınan önlemler kapsamında önceden planlanmış tüm etkinlik, organizasyon ve toplantılar da ileri bir tarihe ertelendi. İdari hizmet binasındaki toplantı ve konferans salonları 10 Nisan 2020 tarihine kadar kullanıma kapatılırken, söz konusu tarihe kadar insanları toplu olarak bir araya getirecek her türlü toplantı ve faaliyetlerin durdurulması kararlaştırıldı.

PERSONELE İDARİ İZİN

Bölge firmalarına, salgının önlenmesi için alınması gereken lokal tedbirlerle ilgili tebliğleri ileten Bölge Yönetimi, hazırladıkları bilgilendirme afişlerini Bölgenin ve fabrikaların ortak kullanım alanlarına konuşlandırarak çalışanların uyması ve alması gereken tedbirlere dikkat çekti. Bölge katılımcılarına sunulan kaliteli-kesintisiz hizmet arzında aksamalara neden olmayacak şekilde kronik rahatsızlığı olan, kanser, hamile, okul öncesi ve ilköğretimin birinci kademesinde çocuğu bulunan kadın Bölge Müdürlüğü personelleri 2 hafta süreyle idari izinli sayıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.