Oteller ne zaman açılacak?

GÜNDEM 25.04.2020 - 16:29, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

Oteller ne zaman açılacak?

Oteller Ne Zaman Açılacak? Merak edilen soruyla ilgili tarih açıklandı

haberimizvar.net-Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından bir açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada pandemi sonrası ilan edilen şehirlerarası seyahat yasağı için dikkat çeken ifadelere yer verildi. Yapılan açıklamada yaz tatilinin nasıl olacağına , tatillerin hangi kurallar dahilinde yapılabileceğine yer verildi. OTELLERDE SOSYAL MESAFE OLACAK Yapılan açıklamada ilk olarak otellerin yarı kapasiteyle hizmet vermeye başlayacağına yer verildi. Sahil ve havuz kenarlarında şezlong sayıları azaltılacak. Sosyal mesafe kuralı ise buna göre uygulanacak. Eğlence mekanları için de tedbirler alınacak ve otellerde açık büfeler açılmayacak. OTELLER NE ZAMAN AÇILACAK? Yapılan açıklamada otellerin Mayıs ayı sonunda açılmasıyla başlanacağına yer verildi. Oteller açıldıktan sonra kapasitesinin yarısından fazla müşteri kabul etmeyecek. Açık büfe yemekler olmayacak ve her şey dahil sistem kaldırılıp butik hizmetler verilecek. 
Oteller Ne Zaman Açılacak? Merak edilen soruyla ilgili tarih açıklandı

haberimizvar.net-Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından bir açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada pandemi sonrası ilan edilen şehirlerarası seyahat yasağı için dikkat çeken ifadelere yer verildi. Yapılan açıklamada yaz tatilinin nasıl olacağına , tatillerin hangi kurallar dahilinde yapılabileceğine yer verildi.

OTELLERDE SOSYAL MESAFE OLACAK

Yapılan açıklamada ilk olarak otellerin yarı kapasiteyle hizmet vermeye başlayacağına yer verildi. Sahil ve havuz kenarlarında şezlong sayıları azaltılacak. Sosyal mesafe kuralı ise buna göre uygulanacak. Eğlence mekanları için de tedbirler alınacak ve otellerde açık büfeler açılmayacak.

OTELLER NE ZAMAN AÇILACAK?

Yapılan açıklamada otellerin Mayıs ayı sonunda açılmasıyla başlanacağına yer verildi. Oteller açıldıktan sonra kapasitesinin yarısından fazla müşteri kabul etmeyecek. Açık büfe yemekler olmayacak ve her şey dahil sistem kaldırılıp butik hizmetler verilecek. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.