Özçelik’ten aşı çağrısı

GÜNDEM 13.06.2021 - 17:07, Güncelleme: 13.06.2021 - 17:07
 

Özçelik’ten aşı çağrısı

Şoför esnafının aşılamada öncelikli gruba alınmasını değerlendiren Antalya Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Niyazi Özçelik, “Tüm esnaflarımıza aşılarını yaptırmalarını tavsiye ediyoruz” dedi.

haberimizvar.net- Başkan Özçelik, koranavirüs salgınıyla mücadele kapsamında şoför esnafının aşılanmasına yönelik açıklamalarda bulundu. Oda üyelerinin aşılanması için uzun süredir mücadele verdiklerini kaydeden Özçelik, alınan kararın ulaşım faaliyetlerinin aksamaması adına çok önemli olduğunu aktardı. Kararın alınmasında emeği geçenlere teşekkür eden Özçelik, şoför esnafına aşılarını olmaları yönünde tavsiyelerde bulundu.  Yetkililere teşekkür etti Esnafın uzun süredir aşı sırası beklediğini hatırlatan Özçelik, “Direksiyon başındaki tüm üyelerimiz salgının başından bu tarafa aşı olmayı bekliyordu. Çünkü bizler ulaşım ve lojistik gibi önemli alanlarda hizmet veriyoruz ve özellikle taksici esnafımız müşterileriyle bire bir temas kurmak zorunda kalıyordu. Yani esnaflarımız sürekli enfekte olma tehlikesiyle karşı karşıyaydı. Üyelerimizin aşı olması için geçtiğimiz aylarda Sağlık Bakanlığı’na aşılanma talebimizi resmi olarak iletmiştik. Bu bağlamda şoför esnafının aşılanma takvimine dahil edilmesi bizleri çok mutlu etti. Bu sevindirici gelişmenin yaşanmasında katkısı olan, emeği olan herkese esnaflarımız adına teşekkür ediyorum” diye konuştu.  Aşınızı olun uyarısı Salgının sona ermesi için aşı olmanın büyük öneme sahip olduğuna dikkat çeken Özçelik, tüm üyelerini aşı olmaya davet etti. Özçelik, “Salgını sonlandırmak istiyorsak aşılanmak gerekli. İnsanlar aşılarını yaptırmazlarsa salgını bitiremeyiz. Bazı kişilerin aşıyla ilgili olumsuz önyargıları mevcut. Oysa bilim insanları aşının ne olduğunu niye vurulması gerektiğini ve salgının bitmesi için aşının tek yol olduğuna işaret ediyor. Oda olarak bizler de bu konuda üzerimize düşeni yapacağız. Üyelerimiz doğru bir şekilde bilgilendirerek onların aşı olmasını sağlayacağız. Aşı olmazsak ve belirtilen kurallara uymazsak hızla başladığımız noktaya döneriz. Bu noktada odamıza kayıtlı tüm esnaflarımıza aşı olun tavsiyesinde bulunuyoruz” ifadelerini kullandı.
Şoför esnafının aşılamada öncelikli gruba alınmasını değerlendiren Antalya Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Niyazi Özçelik, “Tüm esnaflarımıza aşılarını yaptırmalarını tavsiye ediyoruz” dedi.

haberimizvar.net- Başkan Özçelik, koranavirüs salgınıyla mücadele kapsamında şoför esnafının aşılanmasına yönelik açıklamalarda bulundu. Oda üyelerinin aşılanması için uzun süredir mücadele verdiklerini kaydeden Özçelik, alınan kararın ulaşım faaliyetlerinin aksamaması adına çok önemli olduğunu aktardı. Kararın alınmasında emeği geçenlere teşekkür eden Özçelik, şoför esnafına aşılarını olmaları yönünde tavsiyelerde bulundu. 
Yetkililere teşekkür etti
Esnafın uzun süredir aşı sırası beklediğini hatırlatan Özçelik, “Direksiyon başındaki tüm üyelerimiz salgının başından bu tarafa aşı olmayı bekliyordu. Çünkü bizler ulaşım ve lojistik gibi önemli alanlarda hizmet veriyoruz ve özellikle taksici esnafımız müşterileriyle bire bir temas kurmak zorunda kalıyordu. Yani esnaflarımız sürekli enfekte olma tehlikesiyle karşı karşıyaydı. Üyelerimizin aşı olması için geçtiğimiz aylarda Sağlık Bakanlığı’na aşılanma talebimizi resmi olarak iletmiştik. Bu bağlamda şoför esnafının aşılanma takvimine dahil edilmesi bizleri çok mutlu etti. Bu sevindirici gelişmenin yaşanmasında katkısı olan, emeği olan herkese esnaflarımız adına teşekkür ediyorum” diye konuştu. 
Aşınızı olun uyarısı
Salgının sona ermesi için aşı olmanın büyük öneme sahip olduğuna dikkat çeken Özçelik, tüm üyelerini aşı olmaya davet etti. Özçelik, “Salgını sonlandırmak istiyorsak aşılanmak gerekli. İnsanlar aşılarını yaptırmazlarsa salgını bitiremeyiz. Bazı kişilerin aşıyla ilgili olumsuz önyargıları mevcut. Oysa bilim insanları aşının ne olduğunu niye vurulması gerektiğini ve salgının bitmesi için aşının tek yol olduğuna işaret ediyor. Oda olarak bizler de bu konuda üzerimize düşeni yapacağız. Üyelerimiz doğru bir şekilde bilgilendirerek onların aşı olmasını sağlayacağız. Aşı olmazsak ve belirtilen kurallara uymazsak hızla başladığımız noktaya döneriz. Bu noktada odamıza kayıtlı tüm esnaflarımıza aşı olun tavsiyesinde bulunuyoruz” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.