Özel okullar 15 Ağustos'ta telafi eğitimine başlayacak

EĞİTİM 01.06.2020 - 16:24, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

Özel okullar 15 Ağustos'ta telafi eğitimine başlayacak

Bakanlık duyurdu: Özel okullar korona virüsü nedeniyle yarım kalan eğitim programlarının telafisi için 15 Ağustos'tan itibaren en az üç haftalık yüz yüze eğitim verecek.

haberimizvar.net- Milli Eğitim Bakanlığı, özel okulların korona virüsü salgını nedeniyle yapamadıkları eğitimin telafisi için 15 Ağustos’tan itibaren yüz yüze eğitim vereceğini açıkladı.  Bakanlığın açıklamasında, “Özel okullar, 15 Ağustos’tan sonra üç haftadan az olmamak kaydıyla yüz yüze telafi eğitimi yapacak” denildi. Açıklamada ayrıca, “Özel öğretim kursları da gerekli önlemleri alarak, velilerin istemesi halinde, eğitimlere bugünden itibaren başlayabilecek. Özel eğitim ve rehabilitasyon merkezleri de eğitimlere 15 Haziran’dan itibaren başlayabilecek” bilgisi verildi. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, devlet okullarının eylülde açılmasıyla yarıda kalan eğitimin yoğunlaştırılmış bir programla telafi edileceğini açıklamıştı. 
Bakanlık duyurdu: Özel okullar korona virüsü nedeniyle yarım kalan eğitim programlarının telafisi için 15 Ağustos'tan itibaren en az üç haftalık yüz yüze eğitim verecek.

haberimizvar.net- Milli Eğitim Bakanlığı, özel okulların korona virüsü salgını nedeniyle yapamadıkları eğitimin telafisi için 15 Ağustos’tan itibaren yüz yüze eğitim vereceğini açıkladı.

 Bakanlığın açıklamasında, “Özel okullar, 15 Ağustos’tan sonra üç haftadan az olmamak kaydıyla yüz yüze telafi eğitimi yapacak” denildi. Açıklamada ayrıca, “Özel öğretim kursları da gerekli önlemleri alarak, velilerin istemesi halinde, eğitimlere bugünden itibaren başlayabilecek. Özel eğitim ve rehabilitasyon merkezleri de eğitimlere 15 Haziran’dan itibaren başlayabilecek” bilgisi verildi.

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, devlet okullarının eylülde açılmasıyla yarıda kalan eğitimin yoğunlaştırılmış bir programla telafi edileceğini açıklamıştı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.