Pandemi gölgesinde kutlama

GÜNDEM 09.09.2020 - 14:28, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:06
 

Pandemi gölgesinde kutlama

Cumhuriyet Halk Partisi’nin 97’inci kuruluş yıldönümü pandemi nedeniyle sınırlı bir katılımla kutlandı.

haberimizvar.net- Kuruluş yıldönümü münasebetiyle CHP İl Örgütü tarafından bu sabah Cumhuriyet Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı’na çelenk koyuldu. Çelenk koyma törenine pandemi nedeniyle kısıtlı bir katılımın olması dikkat çekti. Törene, CHP İl Başkanı Nusret Bayar’ın yanısıra, Antalya Milletvekilleri Aydın Özer, Rafet Zeybek, Cavit Arı, Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Hacıarifoğlu, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, bazı eski milletvekilleri ve partililer katıldı.  SOSYAL MEDYADAN MESAJ CHP İl Başkanı Nusret Bayar, çelenk törenini sosyal medya hesabından da paylaştı. Bayar paylaşımında, “Kurtuluşun ve kuruluşun partisi, Cumhuriyet Halk Partisi'mizin 97. Yaş gününde Ebedi Genel Başkanımız Mustafa Kemal Atatürk'ün huzuruna çelengimizi bıraktık. Pandemi koşulları nedeniyle sınırlı sayıda katılımla gerçekleşen etkinliğimizde Cumhuriyetimizin ve Cumhuriyet Halk Parti'mizin kurucusu ve ebedi lideri Mustafa Kemal Atatürk'ü bir kez daha saygı, minnet ve özlemle anıyoruz. İlk günkü kararlılık, inanç ve heyecanla Altıok'un izinde ülkemizi çağdaş medeniyetler seviyesine taşıma yolunda halkımızla birlikte omuz omuza mücadele etmeye devam edeceğiz. Bu anlamlı günleri daha sağlıklı koşullar altında, daha geniş katılımlarla kutlayacağımız; meydanları doldurup taşıracağımız nice sağlıklı günler umuduyla” ifadelerini kullandı. 
Cumhuriyet Halk Partisi’nin 97’inci kuruluş yıldönümü pandemi nedeniyle sınırlı bir katılımla kutlandı.

haberimizvar.net- Kuruluş yıldönümü münasebetiyle CHP İl Örgütü tarafından bu sabah Cumhuriyet Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı’na çelenk koyuldu. Çelenk koyma törenine pandemi nedeniyle kısıtlı bir katılımın olması dikkat çekti. Törene, CHP İl Başkanı Nusret Bayar’ın yanısıra, Antalya Milletvekilleri Aydın Özer, Rafet Zeybek, Cavit Arı, Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Hacıarifoğlu, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, bazı eski milletvekilleri ve partililer katıldı. 

SOSYAL MEDYADAN MESAJ
CHP İl Başkanı Nusret Bayar, çelenk törenini sosyal medya hesabından da paylaştı. Bayar paylaşımında, “Kurtuluşun ve kuruluşun partisi, Cumhuriyet Halk Partisi'mizin 97. Yaş gününde Ebedi Genel Başkanımız Mustafa Kemal Atatürk'ün huzuruna çelengimizi bıraktık. Pandemi koşulları nedeniyle sınırlı sayıda katılımla gerçekleşen etkinliğimizde Cumhuriyetimizin ve Cumhuriyet Halk Parti'mizin kurucusu ve ebedi lideri Mustafa Kemal Atatürk'ü bir kez daha saygı, minnet ve özlemle anıyoruz. İlk günkü kararlılık, inanç ve heyecanla Altıok'un izinde ülkemizi çağdaş medeniyetler seviyesine taşıma yolunda halkımızla birlikte omuz omuza mücadele etmeye devam edeceğiz. Bu anlamlı günleri daha sağlıklı koşullar altında, daha geniş katılımlarla kutlayacağımız; meydanları doldurup taşıracağımız nice sağlıklı günler umuduyla” ifadelerini kullandı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.