Parti politikamızla taban tabana zıt

GÜNDEM 27.07.2021 - 15:35, Güncelleme: 27.07.2021 - 15:46
 

Parti politikamızla taban tabana zıt

Bolu Belediye Başkanı Özcan’ın yabancılara yönelik sözleri üzerine açıklama yapan CHP yöneticisi Seyit Torun, “Yabancılarla ilgili görüşleri kendisini bağlar. Su gibi temel bir yaşam hakkının tartışmaya açılması dahi, parti politikalarımızla taban tabana zıttır” dedi.

haberimizvar.net- CHP’li Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın mültecilerin kullandığı suya ve katı atık vergisine 10 kat zam yapılacağını açıklamasına partisinden tepki geldi. Yabancı uyruklu kişilerin faydalandığı bazı belediye hizmetlerine zam yapılacağı tartışmalarıyla ilgili açıklama yapan CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, “Bolu Belediye Başkanımız Tanju Özcan’ın yabancılar ile ilgili görüşleri kendisini bağlamaktadır. Su gibi temel bir yaşam hakkının bırakınız engellenmesi, bu konunun tartışmaya açılması dahi, parti politikalarımız ile taban tabana zıttır. Bolu Belediyesi meclis üyelerinin de aksi bir karar almayacağına inanıyoruz” dedi. CHP’NİN KIRMIZI ÇİZGİLERİNİ HATIRLATTI CHP’nin tutumunun Belediye Başkanı Özcan’a iletildiğini söyleyen Torun, “Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun liderliğinde iktidara geldiğimizde, ülkemizin gerçek beka sorunu olan sığınmacı sorununu, kimseyi mağdur etmeden çözecek, Suriyeli misafirlerimizi güven içinde ülkelerine uğurlayacağız. Ancak bu süre zarfında partimizin kırmızı çizgisi, hangi ırktan ve inançtan olursa olsun, hiçbir insanın ayrımcılığa maruz kalmaması, mağdur edilmemesidir” ifadelerini kullandı. Torun, CHP’nin tek bir insanın dahi temel yaşam hakkından mahrum bırakılmasını kabul edemeyeceğinin altını çizdi.
Bolu Belediye Başkanı Özcan’ın yabancılara yönelik sözleri üzerine açıklama yapan CHP yöneticisi Seyit Torun, “Yabancılarla ilgili görüşleri kendisini bağlar. Su gibi temel bir yaşam hakkının tartışmaya açılması dahi, parti politikalarımızla taban tabana zıttır” dedi.

haberimizvar.net- CHP’li Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın mültecilerin kullandığı suya ve katı atık vergisine 10 kat zam yapılacağını açıklamasına partisinden tepki geldi. Yabancı uyruklu kişilerin faydalandığı bazı belediye hizmetlerine zam yapılacağı tartışmalarıyla ilgili açıklama yapan CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, “ Bolu Belediye Başkanımız Tanju Özcan’ın yabancılar ile ilgili görüşleri kendisini bağlamaktadır. Su gibi temel bir yaşam hakkının bırakınız engellenmesi, bu konunun tartışmaya açılması dahi, parti politikalarımız ile taban tabana zıttır. Bolu Belediyesi meclis üyelerinin de aksi bir karar almayacağına inanıyoruz” dedi.

CHP’NİN KIRMIZI ÇİZGİLERİNİ HATIRLATTI

CHP’nin tutumunun Belediye Başkanı Özcan’a iletildiğini söyleyen Torun, “Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun liderliğinde iktidara geldiğimizde, ülkemizin gerçek beka sorunu olan sığınmacı sorununu, kimseyi mağdur etmeden çözecek, Suriyeli misafirlerimizi güven içinde ülkelerine uğurlayacağız. Ancak bu süre zarfında partimizin kırmızı çizgisi, hangi ırktan ve inançtan olursa olsun, hiçbir insanın ayrımcılığa maruz kalmaması, mağdur edilmemesidir” ifadelerini kullandı. Torun, CHP’nin tek bir insanın dahi temel yaşam hakkından mahrum bırakılmasını kabul edemeyeceğinin altını çizdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.