Pazar günü genel merkezde

SİYASET 10.10.2019 - 12:05, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Pazar günü genel merkezde

Siyasete dönüp dönmeyeceğine yönelik çeşitli iddialar bulunan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin, en geç pazar günü parti genel merkezinde olacağı öne sürüldü

haberimizvar.net Geçirdiği üst solunum yolu rahatsızlığı nedeniyle bir süredir tedavi gören MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin “ilaç tedavisinin bir süre önce sona erdiği, şu an dinlenme safhasında olduğu” belirtilerek “en geç pazar günü parti genel merkezinde olacağı” ifade edildi.MHP lideri Bahçeli, 23 Eylül’de, mide bulantısı şikâyetiyle Başkent Üniversitesi Hastanesi’ne gitmiş, kısa süreli tedavisinin ardından hastaneden ayrılarak parti genel merkezinde işbaşı yapmıştı. HAKARETE YASAL İŞLEM Geçen sürede bazı tetkikler için de Ankara Bilkent Şehir Hastanesi’ne giden ve burada doktorların “dinlenmesi gerektiği” yönündeki uyarıları üzerine evinde dinlenmeye çekilen Bahçeli’nin en geç pazar günü parti genel merkezinde olacağı da belirtiliyor. Cumhuriyet'in haberine göre MHP kurmayları, “Sayın Genel Başkanımıza uygulanan her türlü tetkikin sonuçları iyi geldi. Kendisi en geç pazar günü parti genel merkezinde olacak. Sağlığı üzerinden yapılan her türlü hakaret içeren açıklamalar ile ilgili yasal işlemde bulunacağız” açıklamasında bulundu.    
Siyasete dönüp dönmeyeceğine yönelik çeşitli iddialar bulunan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin, en geç pazar günü parti genel merkezinde olacağı öne sürüldü

haberimizvar.net Geçirdiği üst solunum yolu rahatsızlığı nedeniyle bir süredir tedavi gören MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin “ilaç tedavisinin bir süre önce sona erdiği, şu an dinlenme safhasında olduğu” belirtilerek “en geç pazar günü parti genel merkezinde olacağı” ifade edildi.MHP lideri Bahçeli, 23 Eylül’de, mide bulantısı şikâyetiyle Başkent Üniversitesi Hastanesi’ne gitmiş, kısa süreli tedavisinin ardından hastaneden ayrılarak parti genel merkezinde işbaşı yapmıştı.

HAKARETE YASAL İŞLEM

Geçen sürede bazı tetkikler için de Ankara Bilkent Şehir Hastanesi’ne giden ve burada doktorların “dinlenmesi gerektiği” yönündeki uyarıları üzerine evinde dinlenmeye çekilen Bahçeli’nin en geç pazar günü parti genel merkezinde olacağı da belirtiliyor. Cumhuriyet'in haberine göre MHP kurmayları, “Sayın Genel Başkanımıza uygulanan her türlü tetkikin sonuçları iyi geldi. Kendisi en geç pazar günü parti genel merkezinde olacak. Sağlığı üzerinden yapılan her türlü hakaret içeren açıklamalar ile ilgili yasal işlemde bulunacağız” açıklamasında bulundu.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.