Pazarlama uzmanı hemşeri yeni danışman

GÜNDEM 12.11.2019 - 16:58, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Pazarlama uzmanı hemşeri yeni danışman

Cumhurbaşkanlığı ve Bilgi Edinme Değerlendirme Kurulu ile bazı bakanlıklara ilişkin atama kararları Resmi Gazete'de yer aldı. Cumhurbaşkanı Danışmanlığına Şeyda Nur Karaoğlu atandı.

haberimizvar.net Rize Çayelili olan Şeyda Nur Karaoğlu, 2011–2014 yılları arasında Londra Üniversitesi'nde bulundu. Jean Monnet Fransız Lisesi'nin ardından Harvard Üniversitesi ve Colombia Üniversitesi'nde eğitim gördü. PAZARLAMA UZMANI Şeyda Nur Karaoğlu, pazarlama uzmanı olarak biliniyor.Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kendisine danışman olarak atadığı Şeyda Nur Karaoğlu'nun kim olduğu tartışma konusu olurken, Karaoğlu'nun babası Güngör Karaoğlu'nun ise AKP iktidarında THY'de hızla yükseldiği ve aile atamalarıyla dikkat çektiği ortaya çıktı. BABASI HIZLI YÜKSELİŞLE GÜNDEM OLMUŞTU Hakkında pek fazla bilgi bulunmayan Şeyda Nur Karaoğlu'nun babası ise daha önce basının gündemine THY'deki yükselişi ve akraba kadrolaşmasıyla girmişti. Airporthaber'de yer alan habere göre, eski Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Üyesi Hamdi Topçu'nun hemşerisi olan Belçika Satış Müdürü Güngör Karaoğlu, kısa sürede çok sayıda yakınını THY'de önemli görevlere getirmesiyle gündem olmuştu. Şirkette THY Benelüks Müdürü olarak göreve başlayan Karaoğlu daha sonra Belçika Müdürü olduğu, göreve geldikten sonra birbiri ardına yakınlarını THY'de önemli noktalara getirdiği ortaya çıkmıştı. AKRABALARI GÖREVLERDE Karaoğlu, eşinin akrabası Paşa Çetin'i Amsterdam Müdürlüğü'ne, Amerika'da taksi şoförlüğü yapan yeğeni Orhan Karaoğlu'nu New York ofisine, Paşa Çetin'in kardeşi Kemal Çetin'i Viyana Pazarlama Müdürlüğü'ne, bacanağı Kürsat Türkmen'i Stokholm Ticaret Şefliği görevine getirmişti.
Cumhurbaşkanlığı ve Bilgi Edinme Değerlendirme Kurulu ile bazı bakanlıklara ilişkin atama kararları Resmi Gazete'de yer aldı. Cumhurbaşkanı Danışmanlığına Şeyda Nur Karaoğlu atandı.

haberimizvar.net Rize Çayelili olan Şeyda Nur Karaoğlu, 2011–2014 yılları arasında Londra Üniversitesi'nde bulundu. Jean Monnet Fransız Lisesi'nin ardından Harvard Üniversitesi ve Colombia Üniversitesi'nde eğitim gördü.

PAZARLAMA UZMANI

Şeyda Nur Karaoğlu, pazarlama uzmanı olarak biliniyor.Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kendisine danışman olarak atadığı Şeyda Nur Karaoğlu'nun kim olduğu tartışma konusu olurken, Karaoğlu'nun babası Güngör Karaoğlu'nun ise AKP iktidarında THY'de hızla yükseldiği ve aile atamalarıyla dikkat çektiği ortaya çıktı.

BABASI HIZLI YÜKSELİŞLE GÜNDEM OLMUŞTU

Hakkında pek fazla bilgi bulunmayan Şeyda Nur Karaoğlu'nun babası ise daha önce basının gündemine THY'deki yükselişi ve akraba kadrolaşmasıyla girmişti. Airporthaber'de yer alan habere göre, eski Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Üyesi Hamdi Topçu'nun hemşerisi olan Belçika Satış Müdürü Güngör Karaoğlu, kısa sürede çok sayıda yakınını THY'de önemli görevlere getirmesiyle gündem olmuştu. Şirkette THY Benelüks Müdürü olarak göreve başlayan Karaoğlu daha sonra Belçika Müdürü olduğu, göreve geldikten sonra birbiri ardına yakınlarını THY'de önemli noktalara getirdiği ortaya çıkmıştı.

AKRABALARI GÖREVLERDE

Karaoğlu, eşinin akrabası Paşa Çetin'i Amsterdam Müdürlüğü'ne, Amerika'da taksi şoförlüğü yapan yeğeni Orhan Karaoğlu'nu New York ofisine, Paşa Çetin'in kardeşi Kemal Çetin'i Viyana Pazarlama Müdürlüğü'ne, bacanağı Kürsat Türkmen'i Stokholm Ticaret Şefliği görevine getirmişti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.