‘Peker koronaya yakalandı’ iddiası

GÜNDEM 22.07.2021 - 10:00, Güncelleme: 22.07.2021 - 10:00
 

‘Peker koronaya yakalandı’ iddiası

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunmaması merak konusu olan Sedat Peker’in, korona virüse yakalandığı öne sürüldü.

haberimizvar.net- Organize suç örgütü lideri olmakla suçlanan Sedat Peker’in kendisi ve ailesinin korona virüse (Covid-19) yakalandığı iddia edildi. Peker’in günlerdir paylaşımda bulunmaması merak konusu olmuştu. BirGün yazarı, gazeteci Erk Acarer, Peker ve ailesinin Covid-19’a yakalandığı bilgisini paylaştı.  BASIN DANIŞMANI ‘ACİL ŞİFALAR’ DİLEDİ Acarer, “Edindiğim bilgiye göre tüm ailesi ile birlikte Koronavirüs’e yakalandı” ifadesini kullandı. Peker’e yakınlığıyla bilinen ve basın danışmanı olduğu iddia edilen Emre Olur, Twitter hesabı üzerinden konuyla ilgili bir paylaşımda bulundu. Olur, paylaşımında Sedat Peker’i etiketleyerek, “Değerli büyüğüm, size ve ailenize acil şifalar diliyorum” dedi. 
Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunmaması merak konusu olan Sedat Peker’in, korona virüse yakalandığı öne sürüldü.

haberimizvar.net- Organize suç örgütü lideri olmakla suçlanan Sedat Peker’in kendisi ve ailesinin korona virüse (Covid-19) yakalandığı iddia edildi. Peker’in günlerdir paylaşımda bulunmaması merak konusu olmuştu. BirGün yazarı, gazeteci Erk Acarer, Peker ve ailesinin Covid-19’a yakalandığı bilgisini paylaştı. 

BASIN DANIŞMANI ‘ACİL ŞİFALAR’ DİLEDİ

Acarer, “Edindiğim bilgiye göre tüm ailesi ile birlikte Koronavirüs’e yakalandı” ifadesini kullandı. Peker’e yakınlığıyla bilinen ve basın danışmanı olduğu iddia edilen Emre Olur, Twitter hesabı üzerinden konuyla ilgili bir paylaşımda bulundu. Olur, paylaşımında Sedat Peker’i etiketleyerek, “Değerli büyüğüm, size ve ailenize acil şifalar diliyorum” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.