Pfizer'in CEO’su neden aşı olmadığını açıkladı

SAĞLIK 15.12.2020 - 11:57, Güncelleme: 15.12.2020 - 11:57
 

Pfizer'in CEO’su neden aşı olmadığını açıkladı

Covid-19 aşısını geliştiren şirketlerden Pfizer'in CEO'su Albert Bourla henüz neden aşı olmadığını açıkladı.

haberimizvar.net-Alman biyoteknoloji firması BioNTech ile birlikte aşı geliştiren ABD’li ilaç şirketi Pfizer’in CEO’su Alber Bourla, ön saflarda yer alan sağlık çalışanları, huzurevi sakinleri ve personeline öncelik verilmesi konusunda Hastalık Kontrol ve Korunma Merkezleri (CDC) ile hemfikir olduğunu ve sırasını bekleyeceğini belirterek, “Daha önce aşı olmama konusunda kararlıyız” ifadelerini kullandı. GÜVENİ ARTIRACAKSA AŞI OLURUM Bourla, aynı zamanda eğer insanların aşıya olan güvenlerini artıracaksa önceden aşı olabileceğini de söyledi. Cuma günü Gıda ve İlaç İdaresinden acil kullanım onayı alan aşı, ABDde ilk kez New Yorkun Queens bölgesindeki Long Island Yahudi Tıp Merkezi’nde yoğun bakım hemşiresi olan Sandra Lindsaya uygulandı.
Covid-19 aşısını geliştiren şirketlerden Pfizer'in CEO'su Albert Bourla henüz neden aşı olmadığını açıkladı.

haberimizvar.net-Alman biyoteknoloji firması BioNTech ile birlikte aşı geliştiren ABD’li ilaç şirketi Pfizer’in CEO’su Alber Bourla, ön saflarda yer alan sağlık çalışanları, huzurevi sakinleri ve personeline öncelik verilmesi konusunda Hastalık Kontrol ve Korunma Merkezleri (CDC) ile hemfikir olduğunu ve sırasını bekleyeceğini belirterek, “Daha önce aşı olmama konusunda kararlıyız” ifadelerini kullandı.

GÜVENİ ARTIRACAKSA AŞI OLURUM

Bourla, aynı zamanda eğer insanların aşıya olan güvenlerini artıracaksa önceden aşı olabileceğini de söyledi. Cuma günü Gıda ve İlaç İdaresinden acil kullanım onayı alan aşı, ABDde ilk kez New Yorkun Queens bölgesindeki Long Island Yahudi Tıp Merkezi’nde yoğun bakım hemşiresi olan Sandra Lindsaya uygulandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.