Polis aracıyla motosiklet çarpıştı

ASAYİŞ 02.10.2019 - 11:11, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Polis aracıyla motosiklet çarpıştı

Antalya'nın Gazipaşa İlçesi’nde, sivil polis aracı ile motosiklet çarpıştı. Kazada motosiklet sürücüsü Meryem Aksoy (31) ve 3 yaşındaki kızı Ceyda Aksoy yaralandı

haberimizvar.net Kaza, dün saat 19.00 sıralarında D-400 Karayolu üzerinde meydana geldi. Anamur'dan Gazipaşa yönüne giden Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görevli sivil polislerin içinde bulunduğu otomobil, aynı yönde seyreden Meryem Aksoy'un kullandığı 07 UN 804 plakalı motosiklet ile çarpıştı. Kazada yola savrulan motosiklet sürücüsü Aksoy ile beraberindeki kızı Ceyda Aksoy yaralandı. Olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahaleleri yapılan anne ile kızı, Gazipaşa Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı. Yaralı anne ve kızının sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi. MERAKLILAR POLİSE ZOR ANLAR YAŞATTI Öte yandan polisin olay yerinde güvenlik önlemi almasına rağmen toplanan kalabalık, yaralı halde yerde yatan ve acı içinde kıvranan anne ile kızını, cep telefonlarıyla kaydetmek için birbirleriyle yarıştı. Polis, kalabalığı yaralıların durumunu tehlikeye düşürdükleri yönünde sık sık uyararak, geri çekilmeleri için ikaz etti.      
Antalya'nın Gazipaşa İlçesi’nde, sivil polis aracı ile motosiklet çarpıştı. Kazada motosiklet sürücüsü Meryem Aksoy (31) ve 3 yaşındaki kızı Ceyda Aksoy yaralandı

haberimizvar.net Kaza, dün saat 19.00 sıralarında D-400 Karayolu üzerinde meydana geldi. Anamur'dan Gazipaşa yönüne giden Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görevli sivil polislerin içinde bulunduğu otomobil, aynı yönde seyreden Meryem Aksoy'un kullandığı 07 UN 804 plakalı motosiklet ile çarpıştı. Kazada yola savrulan motosiklet sürücüsü Aksoy ile beraberindeki kızı Ceyda Aksoy yaralandı. Olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahaleleri yapılan anne ile kızı, Gazipaşa Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı. Yaralı anne ve kızının sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.

MERAKLILAR POLİSE ZOR ANLAR YAŞATTI

Öte yandan polisin olay yerinde güvenlik önlemi almasına rağmen toplanan kalabalık, yaralı halde yerde yatan ve acı içinde kıvranan anne ile kızını, cep telefonlarıyla kaydetmek için birbirleriyle yarıştı. Polis, kalabalığı yaralıların durumunu tehlikeye düşürdükleri yönünde sık sık uyararak, geri çekilmeleri için ikaz etti.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.