Resmi açıklama geldi: CHP, kurultay sürecini nasıl sürdürecek

GÜNDEM 24.05.2020 - 14:04, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

Resmi açıklama geldi: CHP, kurultay sürecini nasıl sürdürecek

CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı, korona virüs salgını nedeniyle duran kongrelerle ilgili yaptığı açılamada Bilim Kurulu’nun tavsiye kararlarına göre hareket edeceklerini söyledi.

haberimizvar.net-CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı, korona virüs salgını nedeniyle duran kurultay süreciyle ilgili konuştu. Salgının mevcut durumunda binlerce insanı bir araya toplamanın çok tehlikeli olduğunu vurgulayan salıcı, Bilim Kurulu’nun tavsiye kararlarına göre hareket edeceklerini söyledi: Oğuz Kaan Salıcı’nın Yeni Soluk’tan Münevver Metin’in Hafıza Günleri’ne yaptığı açıklama şöyle: “Virüs salgını nedeniyle kurultayın ne zaman ve ne şartlarda olacağına bilim kurulunun tavsiyeleri üzerine karar vereceğiz. Konuya ilişkin bilimsel görüşü dikkate almadan siyasi kararlar alırsak binlerce vatandaşımızın ve parti üyemizin sağlığını tehlikeye atmış oluruz. Kurultayımızı seyirci kabul etmeden, yalnızca delegelerimizin katılımıyla yapsak bile, delege sayımızın 1.362 olduğu dikkate alınınca, minimum 2.500 kişilik bir organizasyondan bahsetmiş oluruz ki; virüs tehdidinin yaşandığı şu günlerde bu sayıda insanı bir araya getirmek çok tehlikeli… Bu yüzden bilim kurulunun tavsiye kararlarına göre hareket edeceğiz.”  
CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı, korona virüs salgını nedeniyle duran kongrelerle ilgili yaptığı açılamada Bilim Kurulu’nun tavsiye kararlarına göre hareket edeceklerini söyledi.

haberimizvar.net-CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı, korona virüs salgını nedeniyle duran kurultay süreciyle ilgili konuştu. Salgının mevcut durumunda binlerce insanı bir araya toplamanın çok tehlikeli olduğunu vurgulayan salıcı, Bilim Kurulu’nun tavsiye kararlarına göre hareket edeceklerini söyledi:

Oğuz Kaan Salıcı’nın Yeni Soluk’tan Münevver Metin’in Hafıza Günleri’ne yaptığı açıklama şöyle:

“Virüs salgını nedeniyle kurultayın ne zaman ve ne şartlarda olacağına bilim kurulunun tavsiyeleri üzerine karar vereceğiz. Konuya ilişkin bilimsel görüşü dikkate almadan siyasi kararlar alırsak binlerce vatandaşımızın ve parti üyemizin sağlığını tehlikeye atmış oluruz. Kurultayımızı seyirci kabul etmeden, yalnızca delegelerimizin katılımıyla yapsak bile, delege sayımızın 1.362 olduğu dikkate alınınca, minimum 2.500 kişilik bir organizasyondan bahsetmiş oluruz ki; virüs tehdidinin yaşandığı şu günlerde bu sayıda insanı bir araya getirmek çok tehlikeli… Bu yüzden bilim kurulunun tavsiye kararlarına göre hareket edeceğiz.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.