Sağlık Bakanlığı personel alımı

GÜNDEM 01.12.2020 - 11:25, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:06
 

Sağlık Bakanlığı personel alımı

Sağlık Bakanlığı’nın sözleşmeli kadrosunda istihdam edilecek 12 bin personel için tercih işlemleri başladı.

haberimizvar.net-ÖSYM tarafından yapılan duyuruda, personel alımı için başvuruların 7 Aralık tarihine kadar devam edeceğini belirtildi. ÖSYM'nin tercihlerle ilgili yaptığı açıklama şu şekilde; Sağlık Bakanlığının sözleşmeli pozisyonlarına, 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4/B maddesine göre istihdam edilmek üzere yerleştirme yapılacaktır. Adaylar, Sağlık Bakanlığı KPSS-2020/14 Tercih Kılavuzuna saat 11.00’den itibaren aşağıdaki bağlantıdan erişebileceklerdir. Adaylar tercihlerini, 01 – 07 Aralık 2020 tarihleri arasında yapabileceklerdir. Tercih işlemleri, 07 Aralık 2020 tarihinde saat 23.59’da  sona erecektir. Tercih işlemleri, Ek'te yer alan KPSS-2020/14  Tercih Kılavuzu kurallarına göre, ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden T.C. Kimlik numarası ve aday şifresi kullanılarak bireysel olarak yapılacaktır. Adayların tercih işlemleri için kılavuzu dikkatlice incelemeleri gerekmektedir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
Sağlık Bakanlığı’nın sözleşmeli kadrosunda istihdam edilecek 12 bin personel için tercih işlemleri başladı.

haberimizvar.net-ÖSYM tarafından yapılan duyuruda, personel alımı için başvuruların 7 Aralık tarihine kadar devam edeceğini belirtildi.

ÖSYM'nin tercihlerle ilgili yaptığı açıklama şu şekilde;

Sağlık Bakanlığının sözleşmeli pozisyonlarına, 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4/B maddesine göre istihdam edilmek üzere yerleştirme yapılacaktır. Adaylar, Sağlık Bakanlığı KPSS-2020/14 Tercih Kılavuzuna saat 11.00’den itibaren aşağıdaki bağlantıdan erişebileceklerdir.

Adaylar tercihlerini, 01 – 07 Aralık 2020 tarihleri arasında yapabileceklerdir. Tercih işlemleri, 07 Aralık 2020 tarihinde saat 23.59’da  sona erecektir.

Tercih işlemleri, Ek'te yer alan KPSS-2020/14  Tercih Kılavuzu kurallarına göre, ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden T.C. Kimlik numarası ve aday şifresi kullanılarak bireysel olarak yapılacaktır. Adayların tercih işlemleri için kılavuzu dikkatlice incelemeleri gerekmektedir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.