Sağlık çalışanlarına 1 Haziran'a kadar ücretsiz gözlük camı

GÜNDEM 07.05.2020 - 13:53, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

Sağlık çalışanlarına 1 Haziran'a kadar ücretsiz gözlük camı

Antalya Optisyen-Gözlükçüler Odası, 1 Haziran Gözlükçüler ve Optisyenler Günü nedeniyle il genelinde kamu sağlık çalışanlarının üst düzey Fujima marka progresif gözlük cam reçetelerinin ücretsiz olacağını duyurdu.

haberimizvar.net-Dördüncü Bölge Antalya Optisyen-Gözlükçüler Odası, 1 Haziran Gözlükçüler ve Optisyenler Günü nedeniyle, koronavirüs salgınında en ön safta mücadele veren sağlık çalışanları için kampanya başlattı. Oda başkanı Bülent Gürer, sosyal sorumluluk bilinciyle dünyada pandemi ilan edilen koronavirüse karşı ülkemizde sağlık çalışanlarının görevlerini büyük bir fedakarlık ve başarıyla sürdürdüğünü söyledi. Gözlükçü ve optisyenler olarak sağlık çalışanlarına hem teşekkür etmek, hem de bu süreçte moral ve motivasyonlarına katkı sağlamayı amaçladıklarını belirten Bülent Gürer, “Cam tedarikçisi firmalarımızdan Punta Optik A.Ş.'nin desteği ve oda üyelerimizin katkılarıyla Gözlükçüler ve Optisyenler Günü olan 1 Haziran tarihine kadar, kamu sağlık çalışanlarımızın üst düzey Fujima marka progresif gözlük cam (çok odaklı cam) reçeteleri, odamıza kayıtlı Antalya ve tüm ilçelerindeki optisyenlik müesseseleri tarafından bedelsiz olarak temin ve teslim edilecek" dedi. Söz konusu kampanya sürecinde yaklaşık 2 milyon TL'lik destek sağlanacağını belirten Gürer, “Aynı zamanda Cumhurbaşkanlığımız tarafından başlatılan 'Biz Birlikte Güçlüyüz' kampanyasına da sektör olarak bu şekilde katkı vermek istedik. Kampanyanın Türkiye'nin diğer illerinde de uygulanması için ilgili oda başkanlıklarına öneride bulunduk" dedi. 
Antalya Optisyen-Gözlükçüler Odası, 1 Haziran Gözlükçüler ve Optisyenler Günü nedeniyle il genelinde kamu sağlık çalışanlarının üst düzey Fujima marka progresif gözlük cam reçetelerinin ücretsiz olacağını duyurdu.

haberimizvar.net-Dördüncü Bölge Antalya Optisyen-Gözlükçüler Odası, 1 Haziran Gözlükçüler ve Optisyenler Günü nedeniyle, koronavirüs salgınında en ön safta mücadele veren sağlık çalışanları için kampanya başlattı. Oda başkanı Bülent Gürer, sosyal sorumluluk bilinciyle dünyada pandemi ilan edilen koronavirüse karşı ülkemizde sağlık çalışanlarının görevlerini büyük bir fedakarlık ve başarıyla sürdürdüğünü söyledi.


Gözlükçü ve optisyenler olarak sağlık çalışanlarına hem teşekkür etmek, hem de bu süreçte moral ve motivasyonlarına katkı sağlamayı amaçladıklarını belirten Bülent Gürer, “Cam tedarikçisi firmalarımızdan Punta Optik A.Ş.'nin desteği ve oda üyelerimizin katkılarıyla Gözlükçüler ve Optisyenler Günü olan 1 Haziran tarihine kadar, kamu sağlık çalışanlarımızın üst düzey Fujima marka progresif gözlük cam (çok odaklı cam) reçeteleri, odamıza kayıtlı Antalya ve tüm ilçelerindeki optisyenlik müesseseleri tarafından bedelsiz olarak temin ve teslim edilecek" dedi.


Söz konusu kampanya sürecinde yaklaşık 2 milyon TL'lik destek sağlanacağını belirten Gürer, “Aynı zamanda Cumhurbaşkanlığımız tarafından başlatılan 'Biz Birlikte Güçlüyüz' kampanyasına da sektör olarak bu şekilde katkı vermek istedik. Kampanyanın Türkiye'nin diğer illerinde de uygulanması için ilgili oda başkanlıklarına öneride bulunduk" dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.