Sahte parayla kurbanlık alan 2 kişi tutuklandı

ASAYİŞ 12.08.2019 - 14:06, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Sahte parayla kurbanlık alan 2 kişi tutuklandı

Antalya'nın Serik ilçesinde, sahte para verip, kurbanlık aldıkları iddiasıyla gözaltına alınan 3 kişiden 2'si tutuklandı.

haberimizvar.net Serik'e bağlı Çandır Mahallesi'ndeki hayvan pazarına 9 Ağustos Cuma akşamı gelen 3 kişi, kurban satışı yapan Sadık Kavak ve Fatih Özata ile 17 küçükbaş hayvan almak için anlaştı. Toplam 23 bin lira veren şüpheliler, kurbanlıkları araçlarına yükleyip, pazardan ayrıldı. Ancak Sadık Kavak paraların sahte olduğunu anladı ve jandarmaya haber verdi. 2 KİŞİ TUTUKLANDI İhbar üzerine pazara gelen jandarma ekipleri, 50 ve 100 TL'lik sahte banknotlara el koyarken, 3 şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı. Şüphelilerin eşkali ile kimliklerini belirleyen jandarma, Mehmet Yıldırım (38), Ali Bulut (46) ve A.D.'yi (38) gözaltına aldı. Sahte parayla alınan küçükbaş hayvanlar da şüphelilerin ağıllarında bulundu. Hayvanlar sahiplerine teslim edilirken, şüphelilerden Ali Bulut sahte banknotları, 5 bin TL karşılığında İstanbul'da satın aldığını itiraf etti. Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden Mehmet Yıldırım ve Ali Bulut tutuklanırken, A.D. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
Antalya'nın Serik ilçesinde, sahte para verip, kurbanlık aldıkları iddiasıyla gözaltına alınan 3 kişiden 2'si tutuklandı.

haberimizvar.net Serik'e bağlı Çandır Mahallesi'ndeki hayvan pazarına 9 Ağustos Cuma akşamı gelen 3 kişi, kurban satışı yapan Sadık Kavak ve Fatih Özata ile 17 küçükbaş hayvan almak için anlaştı. Toplam 23 bin lira veren şüpheliler, kurbanlıkları araçlarına yükleyip, pazardan ayrıldı. Ancak Sadık Kavak paraların sahte olduğunu anladı ve jandarmaya haber verdi.

2 KİŞİ TUTUKLANDI

İhbar üzerine pazara gelen jandarma ekipleri, 50 ve 100 TL'lik sahte banknotlara el koyarken, 3 şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı. Şüphelilerin eşkali ile kimliklerini belirleyen jandarma, Mehmet Yıldırım (38), Ali Bulut (46) ve A.D.'yi (38) gözaltına aldı. Sahte parayla alınan küçükbaş hayvanlar da şüphelilerin ağıllarında bulundu. Hayvanlar sahiplerine teslim edilirken, şüphelilerden Ali Bulut sahte banknotları, 5 bin TL karşılığında İstanbul'da satın aldığını itiraf etti. Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden Mehmet Yıldırım ve Ali Bulut tutuklanırken, A.D. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.