Salı Grubu’nun konuğu Başkan Sözen

YEREL 19.10.2022 - 19:58, Güncelleme: 19.10.2022 - 19:58
 

Salı Grubu’nun konuğu Başkan Sözen

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, sanayici ve iş adamlarından oluşan ‘Salı Grubu’nun geleneksel olarak düzenlediği kahvaltı buluşmasının konuğu olarak, “Manavgat’ın dünü, bugünü ve yarını” konulu bir sunum gerçekleştirdi

haberimizvar.net- Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Antalya’da uzun yıllardır faaliyet gösteren Salı Grubu üyesi işadamlarının konuğu olarak “Manavgat’ın dünü, bugünü, yarını” konulu bir sunum gerçekleştirdi. Antalya Sunis’te kahvaltılı toplantıya CHP Antalya İl Başkanı Nuri Cengiz, eski belediye başkanı, milletvekil Bekir Kumbul, Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Seydi Tahsin Göngür, Manavgat Ziraat Odası Başkanı Rasim Metin, Manavgat Side Turistik Otelciler Birliği Başkanı Cengiz Haydar Barut da katılım sağladı. Salı Grubu Grup Başkanı Muharrem Koç ve üye işadamları, Başkan Sözen’i büyük bir nezaketle karşıladı. Daha sonra hep birlikte edilen kahvaltı sonrasında Başkan Şükrü Sözen, Manavgat’la ilgili sunumunu gerçekleştirdi. MANAVGAT’I ANLATTI Sunumunda Manavgat’ın tarihi, doğal güzellikleri ve bugünkü durumuyla ilgili işadamlarını bilgilendiren Başkan Şükrü Sözen, geleceğe yönelik projelerini de görseller eşliğinde anlattı. Başkan Şükrü Sözen, Manavgat’ın deniziyle, şelalesiyle, ırmağıyla turizmde çok önemli bir destinasyon olduğunu anlatan Başkan Sözen, belediyecilik hizmetleriyle her geçen gün çıtayı yükseltmeye çalıştıklarını söyledi. Sözen, “Antalya’mız, Türkiye’nin 3’te 1’lik turizmini sağlıyor. Manavgatımız da Antalya turizminin 3’te birini karşılıyor. Side’siyle, şelalesiyle, ırmağıyla Manavgat çok önemli bir turizm destinasyonu haline geldi. Biz de bu yükselen kente hizmet etmeye çalışıyoruz” dedi. HAYALLERİ HAYATA GEÇİRİYORUZ Babasının 2 dönem, dedesinin de 3 dönem Manavgat’ta belediye başkanlığı yaptığını anlatan Başkan Sözen, sorumluluk alma bilinciyle yetiştiğini ve ilçeyi sahiplendiğini anlattı. Belediyeciliğin hayal etmekle başladığını belirten Başkan Sözen, bu hayalleri kurduğu güçlü ekip ve kadrolarla bir bir hayata geçirdiğini anlattı. Sözen, “Belediyecilik hizmetleri geleceğe yönelik hayalle başlar. Nasıl bir kent istediğinizi hayal etmeniz gerekir. Biz de bunu yapıyoruz. Çocukluğundan beri Manavgat’la ilgili hayal kuruyorum. Manavgat’a emek vererek hizmet etmiş olan bir aileden geliyorum. Bu bilinci her zaman taşıdım. Hayalleri bir bir hayata geçirmek Manavgat’ı önemli bir kent yapmak için 3 dönemdir çalışıyoruz. Kenti geleceğe hazırlamak için çok büyük yatırımlar yaptık. Hizmet aşkımızla daha güzel projelere imza atacağız” dedi. PROJELER TÜM HIZIYLA DEVAM Başkan Şükrü Sözen, konuşmasında Türkiye tarihinin en büyük yangını olarak kayıtlara geçen büyük Manavgat yangınını da anlatarak gelinen noktayı değerlendirdi. Başkan Şükrü Sözen, ilçede hayata geçireceği 4. Araç Köprüsü, canlı hayvan pazarı projesi, nehir marina ve Side Antik Kenti’nin dönüşümü projelerini de detaylandırarak anlattı. Sözen, Manavgat’ı tanıtma fırsatını verdikleri için Salı Grubu üyesi işadamlarına teşekkür etti. Salı grubu üyeleri, daha sonra Manavgat’la ilgili sorularını Başkan Sözen’e yöneltirken, hizmetleri için teşekkür etti.  
Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, sanayici ve iş adamlarından oluşan ‘Salı Grubu’nun geleneksel olarak düzenlediği kahvaltı buluşmasının konuğu olarak, “Manavgat’ın dünü, bugünü ve yarını” konulu bir sunum gerçekleştirdi

haberimizvar.net- Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Antalya’da uzun yıllardır faaliyet gösteren Salı Grubu üyesi işadamlarının konuğu olarak “Manavgat’ın dünü, bugünü, yarını” konulu bir sunum gerçekleştirdi. Antalya Sunis’te kahvaltılı toplantıya CHP Antalya İl Başkanı Nuri Cengiz, eski belediye başkanı, milletvekil Bekir Kumbul, Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Seydi Tahsin Göngür, Manavgat Ziraat Odası Başkanı Rasim Metin, Manavgat Side Turistik Otelciler Birliği Başkanı Cengiz Haydar Barut da katılım sağladı. Salı Grubu Grup Başkanı Muharrem Koç ve üye işadamları, Başkan Sözen’i büyük bir nezaketle karşıladı. Daha sonra hep birlikte edilen kahvaltı sonrasında Başkan Şükrü Sözen, Manavgat’la ilgili sunumunu gerçekleştirdi.

MANAVGAT’I ANLATTI

Sunumunda Manavgat’ın tarihi, doğal güzellikleri ve bugünkü durumuyla ilgili işadamlarını bilgilendiren Başkan Şükrü Sözen, geleceğe yönelik projelerini de görseller eşliğinde anlattı. Başkan Şükrü Sözen, Manavgat’ın deniziyle, şelalesiyle, ırmağıyla turizmde çok önemli bir destinasyon olduğunu anlatan Başkan Sözen, belediyecilik hizmetleriyle her geçen gün çıtayı yükseltmeye çalıştıklarını söyledi. Sözen, “Antalya’mız, Türkiye’nin 3’te 1’lik turizmini sağlıyor. Manavgatımız da Antalya turizminin 3’te birini karşılıyor. Side’siyle, şelalesiyle, ırmağıyla Manavgat çok önemli bir turizm destinasyonu haline geldi. Biz de bu yükselen kente hizmet etmeye çalışıyoruz” dedi.

HAYALLERİ HAYATA GEÇİRİYORUZ

Babasının 2 dönem, dedesinin de 3 dönem Manavgat’ta belediye başkanlığı yaptığını anlatan Başkan Sözen, sorumluluk alma bilinciyle yetiştiğini ve ilçeyi sahiplendiğini anlattı. Belediyeciliğin hayal etmekle başladığını belirten Başkan Sözen, bu hayalleri kurduğu güçlü ekip ve kadrolarla bir bir hayata geçirdiğini anlattı. Sözen, “Belediyecilik hizmetleri geleceğe yönelik hayalle başlar. Nasıl bir kent istediğinizi hayal etmeniz gerekir. Biz de bunu yapıyoruz. Çocukluğundan beri Manavgat’la ilgili hayal kuruyorum. Manavgat’a emek vererek hizmet etmiş olan bir aileden geliyorum. Bu bilinci her zaman taşıdım. Hayalleri bir bir hayata geçirmek Manavgat’ı önemli bir kent yapmak için 3 dönemdir çalışıyoruz. Kenti geleceğe hazırlamak için çok büyük yatırımlar yaptık. Hizmet aşkımızla daha güzel projelere imza atacağız” dedi.

PROJELER TÜM HIZIYLA DEVAM

Başkan Şükrü Sözen, konuşmasında Türkiye tarihinin en büyük yangını olarak kayıtlara geçen büyük Manavgat yangınını da anlatarak gelinen noktayı değerlendirdi. Başkan Şükrü Sözen, ilçede hayata geçireceği 4. Araç Köprüsü, canlı hayvan pazarı projesi, nehir marina ve Side Antik Kenti’nin dönüşümü projelerini de detaylandırarak anlattı. Sözen, Manavgat’ı tanıtma fırsatını verdikleri için Salı Grubu üyesi işadamlarına teşekkür etti. Salı grubu üyeleri, daha sonra Manavgat’la ilgili sorularını Başkan Sözen’e yöneltirken, hizmetleri için teşekkür etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.