Sanatçıları buluşturan sergi

KÜLTÜR 08.12.2021 - 12:13, Güncelleme: 08.12.2021 - 12:13
 

Sanatçıları buluşturan sergi

Antalya Güzel Sanatlar Derneği (GÜSAD) üyesi ressamlar, uzun bir aradan sonra karma resim sergisinde buluştu.

haberimizvar.net- Bir alıveriş merkezinin güzel sanatlar galerisinde açılan serginin kurdelesini Muratpaşa Belediyesi Başkan Yardımcısı Deniz Doğan, GÜSAD Başkanı Ertuğrul Hepgüzel, yönetim kurulu üyeleri ve ressamlar birlikte kesti.  GÜSAD Başkanı Ertuğrul Hepgüzel, pandemiden dolayı karma sergilere uzun bir ara verdiklerini, resim sanatçılarının bu yüzden bir araya gelip kaynaşamadıklarını belirtti. Hepgüzel sözlerini şöyle sürdürdü;  "Sergilenen eserlerin birçoğu pandemi döneminde evlerde üretildi. Bugün ise hem eserlerimizi sanatseverlerin beğenisine sunduk, hem de sanatçılarımızın hasret gidermelerini sağlamış olduk. Sergimiz de farklı konu ve tekniklerde üretilmiş 50 adet yağlıboya, akrilik boya, suluboya çalışması eserler yer alıyor."  Sergi, 15 Aralık Çarşamba gününe kadar açık kalacak.
Antalya Güzel Sanatlar Derneği (GÜSAD) üyesi ressamlar, uzun bir aradan sonra karma resim sergisinde buluştu.

haberimizvar.net- Bir alıveriş merkezinin güzel sanatlar galerisinde açılan serginin kurdelesini Muratpaşa Belediyesi Başkan Yardımcısı Deniz Doğan, GÜSAD Başkanı Ertuğrul Hepgüzel, yönetim kurulu üyeleri ve ressamlar birlikte kesti.

 GÜSAD Başkanı Ertuğrul Hepgüzel, pandemiden dolayı karma sergilere uzun bir ara verdiklerini, resim sanatçılarının bu yüzden bir araya gelip kaynaşamadıklarını belirtti. Hepgüzel sözlerini şöyle sürdürdü;

 "Sergilenen eserlerin birçoğu pandemi döneminde evlerde üretildi. Bugün ise hem eserlerimizi sanatseverlerin beğenisine sunduk, hem de sanatçılarımızın hasret gidermelerini sağlamış olduk. Sergimiz de farklı konu ve tekniklerde üretilmiş 50 adet yağlıboya, akrilik boya, suluboya çalışması eserler yer alıyor."

 Sergi, 15 Aralık Çarşamba gününe kadar açık kalacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.