Saygılı'ya son görev

YEREL 23.05.2022 - 15:21, Güncelleme: 23.05.2022 - 15:34
 

Saygılı'ya son görev

ANTALYA'da yaklaşık 10 gün önce geçirdiği kalp krizi nedeniyle tedavi gördüğü Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'nde yaşam mücadelesini kaybeden CHP'li Muammer Saygılı son yolculuğuna uğurlandı.

haberimizvar.net- Antalya sivil toplum kuruluşlarının ve siyasi yaşamının tanınmış isimlerinden Muammer Saygılı, Veterinerler Hekimleri Odası eski Başkanlığı görevini üstlendi ve 31 Mart yerel seçimlerinin ardından atandığı Konyaaltı Belediyesi Başkan Yardımcılığı görevinden yaklaşık 1 sene sonra emekli oldu. Kendi veteriner ofisini işleten Saygılı, yaklaşık 10 gün önce geçirdiği kalp krizi nedeniyle tedavi gördüğü Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'nde dün sabah yaşam mücadelesini kaybetti.   SAYGILI AİLESİNİN ACI GÜNÜ   Saygılı için Nazım Hikmet Kültür Merkezi'nde ve Konyaaltı Belediyesi'nde tören düzenlendi. Ardından Muammer Saygılı için Muratpaşa Camii'de tören düzenlendi. Cenaze törenine CHP İl Başkanı Nuri Cengiz, CHP'li milletvekilleri Çetin Osman Budak, Cavit Arı, Rafet Zeybek ve Cavit Arı, Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, Antalya Büyükşehir Belediyesi eski başkanı Mustafa Akaydın, ATSO Başkanı Davut Çetin, il ve ilçe meclis üyeleri, Veteriner Hekimleri Odası Başkanı Murat Karabayoğlu, Harita Mühendisleri Odası Başkanı Okan Hançer, Ziraat Mühendisleri Odası Başkanı Dursun Büyüktaş ve eski başkanı Vural Şahin, Jeoloji Mühendisleri Odası Başkanı Bayram Ali Çeltik ve çok sayıda CHP'li katıldı. Cenaze törenine katılanlar Saygılı ailesine başsağlığı diledi. Cenaze namazının ardından Muammer Saygılı'nın cenazesi Arapsuyu Mezarlığı'na defnedildi.
ANTALYA'da yaklaşık 10 gün önce geçirdiği kalp krizi nedeniyle tedavi gördüğü Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'nde yaşam mücadelesini kaybeden CHP'li Muammer Saygılı son yolculuğuna uğurlandı.

haberimizvar.net-

Antalya sivil toplum kuruluşlarının ve siyasi yaşamının tanınmış isimlerinden Muammer Saygılı, Veterinerler Hekimleri Odası eski Başkanlığı görevini üstlendi ve 31 Mart yerel seçimlerinin ardından atandığı Konyaaltı Belediyesi Başkan Yardımcılığı görevinden yaklaşık 1 sene sonra emekli oldu. Kendi veteriner ofisini işleten Saygılı, yaklaşık 10 gün önce geçirdiği kalp krizi nedeniyle tedavi gördüğü Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'nde dün sabah yaşam mücadelesini kaybetti.

 

SAYGILI AİLESİNİN ACI GÜNÜ

 

Saygılı için Nazım Hikmet Kültür Merkezi'nde ve Konyaaltı Belediyesi'nde tören düzenlendi. Ardından Muammer Saygılı için Muratpaşa Camii'de tören düzenlendi. Cenaze törenine CHP İl Başkanı Nuri Cengiz, CHP'li milletvekilleri Çetin Osman Budak, Cavit Arı, Rafet Zeybek ve Cavit Arı, Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, Antalya Büyükşehir Belediyesi eski başkanı Mustafa Akaydın, ATSO Başkanı Davut Çetin, il ve ilçe meclis üyeleri, Veteriner Hekimleri Odası Başkanı Murat Karabayoğlu, Harita Mühendisleri Odası Başkanı Okan Hançer, Ziraat Mühendisleri Odası Başkanı Dursun Büyüktaş ve eski başkanı Vural Şahin, Jeoloji Mühendisleri Odası Başkanı Bayram Ali Çeltik ve çok sayıda CHP'li katıldı. Cenaze törenine katılanlar Saygılı ailesine başsağlığı diledi. Cenaze namazının ardından Muammer Saygılı'nın cenazesi Arapsuyu Mezarlığı'na defnedildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.