'Şekeronya' tekrar sahnede

KÜLTÜR 19.11.2019 - 12:55, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

'Şekeronya' tekrar sahnede

Antalya Devlet Opera ve Balesi (DOB), prömiyerini gerçekleştirdiği 'Şekeronya' müzikli çocuk oyununu, 26 Kasım Salı saat 11.00 ve 15.00 ile 30 Kasım Cumartesi saat 11.00'de tekrar sahneleyecek.

haberimizvar.net-Fatih Şanal tarafından sahneye konulan Şekeronya'da Antalya DOB orkestrasını Melih Tepretmez yönetirken eserin dekor tasarımı Ömer Gündüz, kostüm tasarımı Zekiye Şimşek, ışık tasarımı Mustafa Eski ve koreografisi Melda Sipahi imzasını taşıyor. Zeynep Ergüven'in yazdığı çocuk oyununun müzikleri Murat Cem Orhan'a ait.     Ülkesinden kaçan, Şekeronya'nın haylaz çocuğu Fırıldak'ın eve dönüş hikayesinin anlatıldığı eserde, Sinem Seçil Baddal ve Serap Demirhan Işık 'Fırıldak', Gizem Şener ve Pınar Tekol 'Zeytin', Enis Ok ve Engin Yaman 'Tombiş', Baha İşler ve Ercan Uğur 'Karabaş', Heyecan Yakan ve Müge Yıldıran 'Kırmızı Başlıklı Kız', Erdi Can Aybaş ve Yalçın Ünsal 'Kurt', Ceren Aytekin ve Meriç Karataş 'Soprano Horoz', Müge Günaydın ve Tuğçe Oğuzülgen 'Büyücü' rolleri ile sezon boyunca sahne alırken solistlere Antalya DOB bale sanatçıları eşlik edecek.     Eserin 7,5 TL olan biletleri Haşim İşcan Kültür Merkezi ve Cumhuriyet Meydanı'ndaki opera gişelerinin yanı sıra www.biletinial.com internet adresinden de temin edilebilir.  
Antalya Devlet Opera ve Balesi (DOB), prömiyerini gerçekleştirdiği 'Şekeronya' müzikli çocuk oyununu, 26 Kasım Salı saat 11.00 ve 15.00 ile 30 Kasım Cumartesi saat 11.00'de tekrar sahneleyecek.

haberimizvar.net-Fatih Şanal tarafından sahneye konulan Şekeronya'da Antalya DOB orkestrasını Melih Tepretmez yönetirken eserin dekor tasarımı Ömer Gündüz, kostüm tasarımı Zekiye Şimşek, ışık tasarımı Mustafa Eski ve koreografisi Melda Sipahi imzasını taşıyor. Zeynep Ergüven'in yazdığı çocuk oyununun müzikleri Murat Cem Orhan'a ait.

 

 

Ülkesinden kaçan, Şekeronya'nın haylaz çocuğu Fırıldak'ın eve dönüş hikayesinin anlatıldığı eserde, Sinem Seçil Baddal ve Serap Demirhan Işık 'Fırıldak', Gizem Şener ve Pınar Tekol 'Zeytin', Enis Ok ve Engin Yaman 'Tombiş', Baha İşler ve Ercan Uğur 'Karabaş', Heyecan Yakan ve Müge Yıldıran 'Kırmızı Başlıklı Kız', Erdi Can Aybaş ve Yalçın Ünsal 'Kurt', Ceren Aytekin ve Meriç Karataş 'Soprano Horoz', Müge Günaydın ve Tuğçe Oğuzülgen 'Büyücü' rolleri ile sezon boyunca sahne alırken solistlere Antalya DOB bale sanatçıları eşlik edecek.

 

 

Eserin 7,5 TL olan biletleri Haşim İşcan Kültür Merkezi ve Cumhuriyet Meydanı'ndaki opera gişelerinin yanı sıra www.biletinial.com internet adresinden de temin edilebilir.
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.