Sel felaketinde can kaybı 9'a yükseldi

GÜNDEM 25.08.2020 - 11:41, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:06
 

Sel felaketinde can kaybı 9'a yükseldi

Giresun’da meydana gelen sel felaketinde yaşamını yitirenlerin sayısı 9'a yükseldi.

haberimizvar.net- Giresun'da meydana gelen sel felaketinin ardından merkeze bağlı Çaldağ beldesinde kaybolan 3 kişiden Betül Akgün'ün de cansız bedeni bulundu. Akgün'ün cansız bedeninin bulunmasının ardından yaşamını yitirenlerin sayısı da 9'a yükseldi. İHA'nın aktardığına göre, Giresun’da hayatı olumsuz etkileyen, birçok ilçeyi harabeye çeviren sel nedeniyle 5’i asker, biri iş makinesi operatörü olmak üzere 16 kişi kayboldu. Yapılan çalışmalar sonucunda bu sabaha kadar 3’ü asker 5 kişinin cansız bedenine ulaşılırken, bu sabah kayıplardan Betül Akgün'ün cansız bedeni de bulundu. 'SELDE SÜRÜKLENİYORUZ' DİYEREK YARDIM İSTEMİŞTİ Seldeki kayıplardan 3’ü Çaldağ’da kaybolmuştu. İstanbul’dan Giresun’a akraba ziyaretine gelen Akgün ailesi selin yaşandığı gün Çaldağ’dan akraba ziyaretinden dönüyordu. Baba Davut Akgün, anne Emine Akgün ve kızları Betül Akgün burada sel sularına kapıldılar. Selde sürüklenirken dayısı Süleyman Karakılıç’ı arayan Betül Akgün, yaşadıkları dehşeti anlatmaya çalıştı. Yeğeni Betül’ün son sözlerini anlatan Karakılıç ”Yeğenim beni aradı ‘Şuan selde sürükleniyoruz. Çok korkuyorum’ dedikten sonra telefon kapandı” diye konuştu. Yapılan aramalar sonrası Betül Akgün'ün cansız bedeni 4 gün sonra Çaldağ Deresi'nde bulundu.
Giresun’da meydana gelen sel felaketinde yaşamını yitirenlerin sayısı 9'a yükseldi.

haberimizvar.net- Giresun'da meydana gelen sel felaketinin ardından merkeze bağlı Çaldağ beldesinde kaybolan 3 kişiden Betül Akgün'ün de cansız bedeni bulundu. Akgün'ün cansız bedeninin bulunmasının ardından yaşamını yitirenlerin sayısı da 9'a yükseldi.

İHA'nın aktardığına göre, Giresun’da hayatı olumsuz etkileyen, birçok ilçeyi harabeye çeviren sel nedeniyle 5’i asker, biri iş makinesi operatörü olmak üzere 16 kişi kayboldu. Yapılan çalışmalar sonucunda bu sabaha kadar 3’ü asker 5 kişinin cansız bedenine ulaşılırken, bu sabah kayıplardan Betül Akgün'ün cansız bedeni de bulundu.

giresun-daki-sel-felaketinde-hayatini-kaybedenlerin-sayisi-9-a-yukseldi-772927-1.

'SELDE SÜRÜKLENİYORUZ' DİYEREK YARDIM İSTEMİŞTİ

Seldeki kayıplardan 3’ü Çaldağ’da kaybolmuştu. İstanbul’dan Giresun’a akraba ziyaretine gelen Akgün ailesi selin yaşandığı gün Çaldağ’dan akraba ziyaretinden dönüyordu. Baba Davut Akgün, anne Emine Akgün ve kızları Betül Akgün burada sel sularına kapıldılar. Selde sürüklenirken dayısı Süleyman Karakılıç’ı arayan Betül Akgün, yaşadıkları dehşeti anlatmaya çalıştı. Yeğeni Betül’ün son sözlerini anlatan Karakılıç ”Yeğenim beni aradı ‘Şuan selde sürükleniyoruz. Çok korkuyorum’ dedikten sonra telefon kapandı” diye konuştu.

Yapılan aramalar sonrası Betül Akgün'ün cansız bedeni 4 gün sonra Çaldağ Deresi'nde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.