Semih Esen Ankara’ya çağrıldı

GÜNDEM 04.02.2020 - 11:41, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Semih Esen Ankara’ya çağrıldı

1 Şubat Cumartesi gecesi yaşanan darp olayının ardından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu talimatıyla dün Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen partisinin genel merkezine çağrıldı.

haberimizvar.net-CHP Konyaaltı İlçe dayanışma gecesinde Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen ile yaşadığı gerginliğin ardından kimli Şubat ği belirlenemeyen kişiler tarafından levyelerle Konyaaltı Belediye Meclis eski Üyesi Orhan Budak darp edilmiş, Bülent Ataş’ın otomobili kullanılamaz hale gelmişti. GENEL MERKEZ MÜDAHALE ETTİ Önümüzdeki hafta burnundan ameliyata girecek olan Orhan Budak ile Bülent Ataş, yaşadıklarını polise verdiği ifadede anlatmış, azmettirici ve olaya adı karışanlardan davacı oldu. CHP Genel Merkezi parti içinde gerginliğin için olayın detaylarını araştırmaya başladı. DÜN ANKARA’YA GİTTİ CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun Genel Başkan Yardımcıları Oğuz Kaan Salıcı ile Seyit Torun’a gerekenin yapılması için talimat verdi. Bunun üzerine darp olayında adı geçen Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, dün genel merkeze çağrıldı. Esen, genel merkeze konuyla ilgili bilgi verdi.             
1 Şubat Cumartesi gecesi yaşanan darp olayının ardından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu talimatıyla dün Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen partisinin genel merkezine çağrıldı.

haberimizvar.net-CHP Konyaaltı İlçe dayanışma gecesinde Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen ile yaşadığı gerginliğin ardından kimli Şubat ği belirlenemeyen kişiler tarafından levyelerle Konyaaltı Belediye Meclis eski Üyesi Orhan Budak darp edilmiş, Bülent Ataş’ın otomobili kullanılamaz hale gelmişti.

GENEL MERKEZ MÜDAHALE ETTİ

Önümüzdeki hafta burnundan ameliyata girecek olan Orhan Budak ile Bülent Ataş, yaşadıklarını polise verdiği ifadede anlatmış, azmettirici ve olaya adı karışanlardan davacı oldu. CHP Genel Merkezi parti içinde gerginliğin için olayın detaylarını araştırmaya başladı.

DÜN ANKARA’YA GİTTİ

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun Genel Başkan Yardımcıları Oğuz Kaan Salıcı ile Seyit Torun’a gerekenin yapılması için talimat verdi. Bunun üzerine darp olayında adı geçen Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, dün genel merkeze çağrıldı. Esen, genel merkeze konuyla ilgili bilgi verdi.   

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.