‘Seni o kodese sokacağız!’

GÜNDEM 23.08.2019 - 14:06, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

‘Seni o kodese sokacağız!’

Antalya’nın Korkuteli İlçesi’nde üvey torunu D.D’yi istismar eden üvey dede Mestan A’nın serbest kalmasından sonra “Çok güçlü çevrem var” dediğini iddia eden şarkıcı Haluk Levent, “Seni o kodese sokacağız” diyerek tepki gösterdi

haberimizvar.net Antalya'nın Korkuteli İlçesi’nde, D.D.'ye (12) cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla tutuklanan üvey dedesi Mestan A.'nın 4 gün sonra serbest bırakılmasına yapılan itirazı mahkeme reddetmiş başta küçük kızın ailesi olmak üzere birçok kişiden karara tepki gelmişti. OLAYIN GEÇMİŞİ Küçük kızın avukatı Turgay Özcan, Mestan A.'nın serbest bırakılması üzerine, tutuklu yargılanması talebiyle Antalya 4'üncü Ağır Ceza Mahkemesi'ne itirazda bulundu. Ancak mahkeme bu itirazı reddetti. Özcan, 4'üncü Ağır Ceza Mahkemesi'nin, tutukluluk isteğinin reddine ilişkin de bir üst mahkeme olan Antalya 5'inci Ağır Ceza Mahkemesi'ne itirazda bulundu. Avukat Özcan, bayram tatili olması nedeniyle kararın bayramdan sonraya kaldığını açıkladı. ÜST MAHKEMEDEN YENİDEN TUTUKLANMASI İSTENDİ Avukat Özcan, mahkemenin tutumunun kamu düzenini korumak olmadığı da belirtilerek, "Yargılamayı hukuka uygun bir şekilde yapmadığı, kamuoyu algısında da Türkiye Cumhuriyeti mahkemelerinin hukuku uygulamadığı izlenimini verdiği görülmektedir" denildi. Hazırlanan iddianamede 'çocuğun nitelikli cinsel istismarı' suçundan 24 yıla kadar hapsi istenen Mestan A'nın, serbest bırakılması kararına yapılan itirazı reddeden 4'üncü Ağır Ceza Mahkemesi'nin bu kararına karşı bir üst mahkeme olan 5'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nden sanığın yeniden tutuklanması istendi. İSYAN ETTİ Olayın takipçisi olan şarkıcı Haluk Levent de sosyal medya hesabından olayla ilgili yeni bir paylaşım yaptı.  Levent paylaşımında, Antalya Korkuteli’nde 8 yaşındaki üvey toruna tecavüz eden Mestan! 4. Ağır, 5. Ağır Ceza Mahkemeleri’ni atlattın tahliye oldun. “Çok güçlü çevrem var” diyormuşsun. İstediğin kadar çevren olsun istediğin yere git kimi devreye sokarsan sok seni o kodese sokacağız!” diyerek tepki gösterdi.
Antalya’nın Korkuteli İlçesi’nde üvey torunu D.D’yi istismar eden üvey dede Mestan A’nın serbest kalmasından sonra “Çok güçlü çevrem var” dediğini iddia eden şarkıcı Haluk Levent, “Seni o kodese sokacağız” diyerek tepki gösterdi

haberimizvar.net Antalya'nın Korkuteli İlçesi’nde, D.D.'ye (12) cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla tutuklanan üvey dedesi Mestan A.'nın 4 gün sonra serbest bırakılmasına yapılan itirazı mahkeme reddetmiş başta küçük kızın ailesi olmak üzere birçok kişiden karara tepki gelmişti.

OLAYIN GEÇMİŞİ

Küçük kızın avukatı Turgay Özcan, Mestan A.'nın serbest bırakılması üzerine, tutuklu yargılanması talebiyle Antalya 4'üncü Ağır Ceza Mahkemesi'ne itirazda bulundu. Ancak mahkeme bu itirazı reddetti. Özcan, 4'üncü Ağır Ceza Mahkemesi'nin, tutukluluk isteğinin reddine ilişkin de bir üst mahkeme olan Antalya 5'inci Ağır Ceza Mahkemesi'ne itirazda bulundu. Avukat Özcan, bayram tatili olması nedeniyle kararın bayramdan sonraya kaldığını açıkladı.

ÜST MAHKEMEDEN YENİDEN TUTUKLANMASI İSTENDİ

Avukat Özcan, mahkemenin tutumunun kamu düzenini korumak olmadığı da belirtilerek, "Yargılamayı hukuka uygun bir şekilde yapmadığı, kamuoyu algısında da Türkiye Cumhuriyeti mahkemelerinin hukuku uygulamadığı izlenimini verdiği görülmektedir" denildi. Hazırlanan iddianamede 'çocuğun nitelikli cinsel istismarı' suçundan 24 yıla kadar hapsi istenen Mestan A'nın, serbest bırakılması kararına yapılan itirazı reddeden 4'üncü Ağır Ceza Mahkemesi'nin bu kararına karşı bir üst mahkeme olan 5'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nden sanığın yeniden tutuklanması istendi.

İSYAN ETTİ

Olayın takipçisi olan şarkıcı Haluk Levent de sosyal medya hesabından olayla ilgili yeni bir paylaşım yaptı.  Levent paylaşımında, Antalya Korkuteli’nde 8 yaşındaki üvey toruna tecavüz eden Mestan! 4. Ağır, 5. Ağır Ceza Mahkemeleri’ni atlattın tahliye oldun. “Çok güçlü çevrem var” diyormuşsun. İstediğin kadar çevren olsun istediğin yere git kimi devreye sokarsan sok seni o kodese sokacağız!” diyerek tepki gösterdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.