Serik Belediyesi’nde skandal bitmiyor Müdür kadın çalışanı, adamları da eşini dövdü

GÜNDEM 05.09.2020 - 12:53, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:06
 

Serik Belediyesi’nde skandal bitmiyor Müdür kadın çalışanı, adamları da eşini dövdü

Antalya’nın Serik Belediyesi’nde Temizlik İşleri Müdürü Bülent Zerenay, senelik izninden bir kısmını kullanmak isteyen Şerife Nişancı adlı kadını darp etti. Kadının haber vermesi üzerine belediyeye gelen eşi Uğur Nişancı’da iddiaya göre 8-10 belediye çalışanı tarafından bina içerisinde dövüldü. Darp raporu alan çift emniyete başvurarak şikayetçi oldu.

haberimizvar.net-Edinilen bilgiye göre olay şöyle gelişti; Serik Belediyesi Temizlik işlerinde temizlik görevlisi olarak çalışan Şerife Nişancı memleketi Kahramanmaraş’a gitmek için senilek izninden 12 gün kullanmak istedi. Ancak Temizlik İşleri Müdürü Bülent Zeranay iznin tamamını kullanmasını talep etti. Şerife Nişancı izninin tamamını kullanmak istemediğini söyleyince tartışma çıktı. Bunun üzerine iddiaya göre müdür Zeranay, küfür ve hakaretler ederek Şerife Nişancı’yı darp etti. O sırada orada bulunan belediye çalışanlarının araya girmesiyle işçi kadın müdürün elinden kurtarıldı. Şerife Nişancı'nın yaşadığı bu şok üzerine bir otelde çalışan eşi Uğur Nişancı’yı aradı. Belediyeye gelen eşi ile birlikte başkan yardımcısı ve belediye başkanına giderek konuyu anlatan talihsiz kadın bir sonuç alamazken, Temizlik İşleri Müdürü Zerenay bu kez yanında 8-10 belediye çalışanı ile birlikte Uğur Nişancı’yı belediye binasında dövdü. Haber verilmesi üzerine olay yerine  emniyet güçleri geldi. Hastaneye götürülen ve darp raporu alan UŞerife-Uğur Nişancı çifti, daha sonra götürüldükleri emniyette zanlılar hakkında şukayetçi oldu.   APUTKAN’A YOĞUN TEPKİLER Olayın sosyal medyada duyulması üzerine Serik Belediyesi ve Başkan Enver Aputkan eleştiri yağmuruna tutuldu. Serik basını da başkan Aputkan’ı yerden yere vurdu. Serik Akdeniz Gazetesi konuyla ilgili haberinde başkan Aputkan’a, “ Sayın Enver Aputkan siz Temizlik İşleri müdürü mü atadınız yoksa çalışan bayanları darp etsin diye kabadayı mı atadınız. Bu ne kepazelek, bu ne rezillik, bu ne hadsizlik, bir bayana zorbalık yapmak erkeklik mi oluyor şimdi. Yoksa bu arkadaşlar Serikte yaşayan Kahramanmaraşlı oldukları için mi bu gün belediyede darp edildiler. Burdan Serik Cumhuriyet Başsavcısı'nı, Serik Kaymakamı sayın Mehmet Kurtoğlu'nu, Antalya Valisi sayın Ersin Yazıcı'yı, İçişleri Bakanı sayın Süleyman Soylu'yu Serik Belediyesi’nde temizlik işçisi bir bayana yapılan bu adi ve alçak saldırıya adı karışanlar hakkında gereğinin yapılması hususunda göreve davet ediyoruz.” ifadeleri kullanıldı.
Antalya’nın Serik Belediyesi’nde Temizlik İşleri Müdürü Bülent Zerenay, senelik izninden bir kısmını kullanmak isteyen Şerife Nişancı adlı kadını darp etti. Kadının haber vermesi üzerine belediyeye gelen eşi Uğur Nişancı’da iddiaya göre 8-10 belediye çalışanı tarafından bina içerisinde dövüldü. Darp raporu alan çift emniyete başvurarak şikayetçi oldu.

haberimizvar.net-Edinilen bilgiye göre olay şöyle gelişti; Serik Belediyesi Temizlik işlerinde temizlik görevlisi olarak çalışan Şerife Nişancı memleketi Kahramanmaraş’a gitmek için senilek izninden 12 gün kullanmak istedi. Ancak Temizlik İşleri Müdürü Bülent Zeranay iznin tamamını kullanmasını talep etti. Şerife Nişancı izninin tamamını kullanmak istemediğini söyleyince tartışma çıktı. Bunun üzerine iddiaya göre müdür Zeranay, küfür ve hakaretler ederek Şerife Nişancı’yı darp etti. O sırada orada bulunan belediye çalışanlarının araya girmesiyle işçi kadın müdürün elinden kurtarıldı. Şerife Nişancı'nın yaşadığı bu şok üzerine bir otelde çalışan eşi Uğur Nişancı’yı aradı. Belediyeye gelen eşi ile birlikte başkan yardımcısı ve belediye başkanına giderek konuyu anlatan talihsiz kadın bir sonuç alamazken, Temizlik İşleri Müdürü Zerenay bu kez yanında 8-10 belediye çalışanı ile birlikte Uğur Nişancı’yı belediye binasında dövdü. Haber verilmesi üzerine olay yerine  emniyet güçleri geldi. Hastaneye götürülen ve darp raporu alan UŞerife-Uğur Nişancı çifti, daha sonra götürüldükleri emniyette zanlılar hakkında şukayetçi oldu.

 

APUTKAN’A YOĞUN TEPKİLER

Olayın sosyal medyada duyulması üzerine Serik Belediyesi ve Başkan Enver Aputkan eleştiri yağmuruna tutuldu. Serik basını da başkan Aputkan’ı yerden yere vurdu. Serik Akdeniz Gazetesi konuyla ilgili haberinde başkan Aputkan’a, “ Sayın Enver Aputkan siz Temizlik İşleri müdürü mü atadınız yoksa çalışan bayanları darp etsin diye kabadayı mı atadınız. Bu ne kepazelek, bu ne rezillik, bu ne hadsizlik, bir bayana zorbalık yapmak erkeklik mi oluyor şimdi. Yoksa bu arkadaşlar Serikte yaşayan Kahramanmaraşlı oldukları için mi bu gün belediyede darp edildiler. Burdan Serik Cumhuriyet Başsavcısı'nı, Serik Kaymakamı sayın Mehmet Kurtoğlu'nu, Antalya Valisi sayın Ersin Yazıcı'yı, İçişleri Bakanı sayın Süleyman Soylu'yu Serik Belediyesi’nde temizlik işçisi bir bayana yapılan bu adi ve alçak saldırıya adı karışanlar hakkında gereğinin yapılması hususunda göreve davet ediyoruz.” ifadeleri kullanıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.