Serik türküsü yayında

EKONOMİ 22.03.2022 - 13:30, Güncelleme: 22.03.2022 - 13:32
 

Serik türküsü yayında

Sözü ve müziği halk ozanı Himmet Cansız'a ait 'Hoş geldin Serik'a Şanlı Atatürk' türküsü Youtube’de yayınlandı

haberimizvar.net- Sözü ve müziği halk ozanı Himmet Cansız'a ait 'Hoş geldin Serik'a Şanlı Atatürk' türküsü Youtube’de yayınlandı. Konuyla ilgili sosyal medyadan paylaşım yapan Himmet Cansız, "Hoş Geldin Serik'e Şanlı Atatürk türküsünün klibini, yayınladık. Uğur Önür'ün tüm sosyal medya hesaplarından izleyebilirsiniz. Klip, Serik Aspendos'da çekildi. Klibin alt kısmındaki bilgileri okuyup, türkünün tarihsel öyküsünü de öğrenebilirsiniz.  Yenigün/nevruz bayramımız kutlu olsun! Yenigünün, ulusumuza ve tüm insanlığa; bolluk, bereket, barış ve esenlik getirmesini dilerim" dedi. Türküyü şu linkten dinleyebilirsiniz: https://youtu.be/bxYUfAVjtwg
Sözü ve müziği halk ozanı Himmet Cansız'a ait 'Hoş geldin Serik'a Şanlı Atatürk' türküsü Youtube’de yayınlandı

haberimizvar.net- Sözü ve müziği halk ozanı Himmet Cansız'a ait 'Hoş geldin Serik'a Şanlı Atatürk' türküsü Youtube’de yayınlandı. Konuyla ilgili sosyal medyadan paylaşım yapan Himmet Cansız, "Hoş Geldin Serik'e Şanlı Atatürk türküsünün klibini, yayınladık. Uğur Önür'ün tüm sosyal medya hesaplarından izleyebilirsiniz. Klip, Serik Aspendos'da çekildi. Klibin alt kısmındaki bilgileri okuyup, türkünün tarihsel öyküsünü de öğrenebilirsiniz.  Yenigün/nevruz bayramımız kutlu olsun! Yenigünün, ulusumuza ve tüm insanlığa; bolluk, bereket, barış ve esenlik getirmesini dilerim" dedi.

Türküyü şu linkten dinleyebilirsiniz:

https://youtu.be/bxYUfAVjtwg

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.