Şimdi de Balbey tartışması

YEREL 16.10.2019 - 18:47, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Şimdi de Balbey tartışması

Muratpaşa muhtarlarıyla buluşan Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’e Balbey soruldu. Böcek’in Balbey konusunda tatmin edici cevap veremediğini söyleyen eski meclis üyesi Tokgöz’e cevap veren İbradı Belediye Başkanı Küçükkuru, “Zaman tanıyın” dedi.

HABERİMİZ VAR – Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Antalya’yı ortak akılla yönetme hedefiyle gerçekleştirdiği ilçe buluşmaları kapsamında Muratpaşa’yı ziyaret etti. Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal’ın da katıldığı toplantıda muhtarlar ve STK’larla bir araya gelen Başkan Böcek, soru, talep ve önerileri dinledi. Balbey Muhtarı Abdullah Uyaroğlu’nun Menderes Türel döneminde başlatılan kentsel dönüşüm projesinin akıbetini sorması üzerine gözler tarihi mahalleye döndü.   ‘BALBEY SÖZÜMÜZÜ UNUTMADIK’ Başkan Böcek, Balbey projesiyle ilgili çalışmaların sürdüğünü kaydederek,  “Planlı kimlikli kurallı kent için geliyoruz dedik. Balbey sakinleriyle buluşacağız. Vatandaşlarımızın beklentilerine cevap verebilecek, mevzuatlara uygun bir çalışma yapacağız. Seçimlerden önce sözü verdik, sonrasını da unutmadık” diye konuştu.   BALBEY MUHTARININ SORUSU Muhittin Böcek’in Balbey sorusuna tatmin edici bir yanıt veremediğini söyleyen CHP eski Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Recep Tokgöz, “Muratpaşa ilçesinde toplantı yapıyor. Balbey muhtarı, ‘Balbey mahallesi ne olacak?’ diye soruyor. Başkan sağına soluna bakıyor, danışmanını arıyor gözleriyle. ‘Ne yaptınız?’ diye soruyor. Antalya’nın en önemli tarihi merkezi için söyleyecek bir tek cümlesi olmayanların elindesin güzel Antalyam” dedi.   KÜÇÜKKURU: ZAMAN TANIYIN Tokgöz’ün sosyal medya hesabından yönelttiği eleştirilere ise İbradı Belediye Başkanı Serkan Küçükkuru’dan cevap geldi. Küçükkuru, “Menderes Türel’in hatalarını 6 aylık başkana yüklemeyin” uyarısında bulundu. Tokgöz de Küçükkuru’nun bu uyarısına, “20 yıl belediye başkanlığı yapmış, aday olmak için çalışmış bir belediye başkanı kentin göbeğindeki tarihi yer için nasıl bir çözüm yapacağını bilmiyorsa boşuna büyük şehir belediye başkanı olmuş. Siz benim ne demek istediğimi anlamamışsınız. Geçen dönem beraber meclis üyesiyken Balbey’le ilgili Menderes’e muhalefetimi hatırlayın” şeklinde karşılık verdi. Küçükkuru da , “Henüz zaman ayıramamıştır” diyerek tartışmayı fazla uzatmadı. 
Muratpaşa muhtarlarıyla buluşan Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’e Balbey soruldu. Böcek’in Balbey konusunda tatmin edici cevap veremediğini söyleyen eski meclis üyesi Tokgöz’e cevap veren İbradı Belediye Başkanı Küçükkuru, “Zaman tanıyın” dedi.

HABERİMİZ VAR – Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Antalya’yı ortak akılla yönetme hedefiyle gerçekleştirdiği ilçe buluşmaları kapsamında Muratpaşa’yı ziyaret etti. Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal’ın da katıldığı toplantıda muhtarlar ve STK’larla bir araya gelen Başkan Böcek, soru, talep ve önerileri dinledi. Balbey Muhtarı Abdullah Uyaroğlu’nun Menderes Türel döneminde başlatılan kentsel dönüşüm projesinin akıbetini sorması üzerine gözler tarihi mahalleye döndü.

 

‘BALBEY SÖZÜMÜZÜ UNUTMADIK’

Başkan Böcek, Balbey projesiyle ilgili çalışmaların sürdüğünü kaydederek,  “Planlı kimlikli kurallı kent için geliyoruz dedik. Balbey sakinleriyle buluşacağız. Vatandaşlarımızın beklentilerine cevap verebilecek, mevzuatlara uygun bir çalışma yapacağız. Seçimlerden önce sözü verdik, sonrasını da unutmadık” diye konuştu.

 

BALBEY MUHTARININ SORUSU

Muhittin Böcek’in Balbey sorusuna tatmin edici bir yanıt veremediğini söyleyen CHP eski Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Recep Tokgöz, “Muratpaşa ilçesinde toplantı yapıyor. Balbey muhtarı, ‘Balbey mahallesi ne olacak?’ diye soruyor. Başkan sağına soluna bakıyor, danışmanını arıyor gözleriyle. ‘Ne yaptınız?’ diye soruyor. Antalya’nın en önemli tarihi merkezi için söyleyecek bir tek cümlesi olmayanların elindesin güzel Antalyam” dedi.

 

KÜÇÜKKURU: ZAMAN TANIYIN

Tokgöz’ün sosyal medya hesabından yönelttiği eleştirilere ise İbradı Belediye Başkanı Serkan Küçükkuru’dan cevap geldi. Küçükkuru, “Menderes Türel’in hatalarını 6 aylık başkana yüklemeyin” uyarısında bulundu. Tokgöz de Küçükkuru’nun bu uyarısına, “20 yıl belediye başkanlığı yapmış, aday olmak için çalışmış bir belediye başkanı kentin göbeğindeki tarihi yer için nasıl bir çözüm yapacağını bilmiyorsa boşuna büyük şehir belediye başkanı olmuş. Siz benim ne demek istediğimi anlamamışsınız. Geçen dönem beraber meclis üyesiyken Balbey’le ilgili Menderes’e muhalefetimi hatırlayın” şeklinde karşılık verdi. Küçükkuru da , “Henüz zaman ayıramamıştır” diyerek tartışmayı fazla uzatmadı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.