Sınırdaki Antalyalı

GÜNDEM 18.10.2019 - 17:29, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Sınırdaki Antalyalı

KOSGEB Antalya İl eski Müdürü M. Şükrü Mısırlı, Akçakale Belediyesi Başkan Yardımcısı olarak görev yapıyor. Savaş hattında önemli görevi üstlenen Mısırlı, adeta Antalya- Urfa arasında gönül köprüsü kuruyor

haberimizvar.net Aslında onu çok yakından tanıyoruz. Son olarak uzun yıllar Antalya’da görev yapan ve ailesi Antalya’da yaşayan Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB)’in Antalya eski İl Müdürü M. Şükrü Mısırlı artık Akçakale Belediyesi Başkan Yardımcısı olarak görev yapıyor. GÖNÜL KÖPRÜLERİ KURDU Antalya’da görev yaparken başarılı çalışmaları ve iş dünyasıyla yakın ilişkileri sayesinde adından sıkça söz ettiren Mısırlı, Antalya’yı unutmadan Akçakale’de önemli işlere imza atıyor. Barış Pınarı Harekatı’nda önemli yere sahip, sınır ilçesi Akçakale’de yaşananları herkesin dikkatini çekmesi adına adeta gönül köprüleri oluşturan Mısırlı herkesin takdirini topluyor. İLÇE HALKI MEMNUN Uzun yıllar bürokrasini içinde olan, ilişkilerindeki sıcaklığı Akçakale’ye aktaran Mısırlı, ilçe halkı ile diyaloglarının iyi olması sebebiyle belediye hizmetlerinde etkin rol oynuyor. İlçede yaşayan halkın birlik ve beraberlik içinde yaşaması adına i hizmet dağılımında da etkin rol oynayan Mısırlı, tecrübelerini seferber etmesi takdir topluyor.    
KOSGEB Antalya İl eski Müdürü M. Şükrü Mısırlı, Akçakale Belediyesi Başkan Yardımcısı olarak görev yapıyor. Savaş hattında önemli görevi üstlenen Mısırlı, adeta Antalya- Urfa arasında gönül köprüsü kuruyor

haberimizvar.net Aslında onu çok yakından tanıyoruz. Son olarak uzun yıllar Antalya’da görev yapan ve ailesi Antalya’da yaşayan Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB)’in Antalya eski İl Müdürü M. Şükrü Mısırlı artık Akçakale Belediyesi Başkan Yardımcısı olarak görev yapıyor.

GÖNÜL KÖPRÜLERİ KURDU
Antalya’da görev yaparken başarılı çalışmaları ve iş dünyasıyla yakın ilişkileri sayesinde adından sıkça söz ettiren Mısırlı, Antalya’yı unutmadan Akçakale’de önemli işlere imza atıyor. Barış Pınarı Harekatı’nda önemli yere sahip, sınır ilçesi Akçakale’de yaşananları herkesin dikkatini çekmesi adına adeta gönül köprüleri oluşturan Mısırlı herkesin takdirini topluyor.

İLÇE HALKI MEMNUN
Uzun yıllar bürokrasini içinde olan, ilişkilerindeki sıcaklığı Akçakale’ye aktaran Mısırlı, ilçe halkı ile diyaloglarının iyi olması sebebiyle belediye hizmetlerinde etkin rol oynuyor. İlçede yaşayan halkın birlik ve beraberlik içinde yaşaması adına i hizmet dağılımında da etkin rol oynayan Mısırlı, tecrübelerini seferber etmesi takdir topluyor.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.