Siyaset dünyasının liderleri Antalya’da buluşacak

SİYASET 06.12.2019 - 13:47, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Siyaset dünyasının liderleri Antalya’da buluşacak

G20 zirvesine, uluslararası kongre ve toplantılara ev sahipliği yapan Antalya, 2020 yılının mart ayında düzenlenecek Dünya Diplomasi Forumu ile siyaset dünyasının liderlerini ağırlayacak

haberimizvar.net Hürriyet'ten Ceren Deniz'in haberine göre, siyaset dünyasının liderlerini, akademisyenleri 2020 mart ayında yapılacak olan Diplomasi Forumu’nda ağırlamaya hazırlanan Antalya’da, özellikle turizm sektöründe şimdiden hareket başladı. Antalya’nın altyapısı, bilgi birikimi ve deneyimiyle uluslararası zirvelere ev sahipliği yapmak konusunda kendini kanıtladığını vurgulayan Akdeniz Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (AKTOB) Başkanı Erkan Yağcı, “G20 Zirvesi’ne, uluslararası turnuvalara ve toplantılara ev sahipliği yapan Antalya’nın, Diplomasi Forumu’nun yapılacağı yer olarak seçilmesi sektör açısından önemli bir gelişme” dedi. KENTİN MARKA DEĞERİNE VE TURİZM GELİRİNE ETKİ EDECEK Yağcı, şöyle devam etti: “Antalya’nın dünyada tanınırlığının artması ve dünya şehirleri arasında konumlandırılması noktasında bu zirve son derece önemli. Antalya’nın ekonomisinin, turizminin, ticaretinin gelişiminde de önemli bir adım olacak. Bu kentte daha önce gerçekleştirilen büyük organizasyonlar nasıl başarıyla tamamlandıysa, Diplomasi Forumu da aynı profesyonellikte gerçekleştirilecektir. Antalya’nın organizasyonun ev sahibi şehir olarak öne çıkması, kentin marka değerinin artırılmasında ve turizmde hedeflenen gelir artışının sağlanmasında etkili olacak.”  
G20 zirvesine, uluslararası kongre ve toplantılara ev sahipliği yapan Antalya, 2020 yılının mart ayında düzenlenecek Dünya Diplomasi Forumu ile siyaset dünyasının liderlerini ağırlayacak

haberimizvar.net Hürriyet'ten Ceren Deniz'in haberine göre, siyaset dünyasının liderlerini, akademisyenleri 2020 mart ayında yapılacak olan Diplomasi Forumu’nda ağırlamaya hazırlanan Antalya’da, özellikle turizm sektöründe şimdiden hareket başladı. Antalya’nın altyapısı, bilgi birikimi ve deneyimiyle uluslararası zirvelere ev sahipliği yapmak konusunda kendini kanıtladığını vurgulayan Akdeniz Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (AKTOB) Başkanı Erkan Yağcı, “G20 Zirvesi’ne, uluslararası turnuvalara ve toplantılara ev sahipliği yapan Antalya’nın, Diplomasi Forumu’nun yapılacağı yer olarak seçilmesi sektör açısından önemli bir gelişme” dedi.

KENTİN MARKA DEĞERİNE VE TURİZM GELİRİNE ETKİ EDECEK

Yağcı, şöyle devam etti: “Antalya’nın dünyada tanınırlığının artması ve dünya şehirleri arasında konumlandırılması noktasında bu zirve son derece önemli. Antalya’nın ekonomisinin, turizminin, ticaretinin gelişiminde de önemli bir adım olacak. Bu kentte daha önce gerçekleştirilen büyük organizasyonlar nasıl başarıyla tamamlandıysa, Diplomasi Forumu da aynı profesyonellikte gerçekleştirilecektir. Antalya’nın organizasyonun ev sahibi şehir olarak öne çıkması, kentin marka değerinin artırılmasında ve turizmde hedeflenen gelir artışının sağlanmasında etkili olacak.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.