Sokağa çıkamayan gençlere ÇOK ÖZEL TEKLİF!

GÜNDEM 20.04.2020 - 10:59, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

Sokağa çıkamayan gençlere ÇOK ÖZEL TEKLİF!

AK Parti, Kemer İlçe Başkanı İsmail Selami Minta, sokağa çıkamayan gençler için ‘birlik beraberlik ve dayanışmanın önemi’ konulu kompozisyon yarışması düzenledi. Yarışmada dereceye girenlere bisiklet hediye edilecek.

haberimizvar.net-Koronavirüs salgınıyla birlikte 20 yaş altı gençlere uygulanan sokağa çıkma yasağı nedeniyle AK Parti Kemer İlçe Başkanı İsmail Selami Minta kompozisyon yarışması düzenledi. ‘birlik beraberlik ve dayanışmanın önemi’ konulu kompozisyon yarışmasında ilk üçe bisiklet  hediye edilecek. BAŞVURULAR 16-20 NİSAN 13 ile 20 yaş arası gençlerin katılacağı kompozisyon yarışmasına 16-26 Nisan tarihleri arasında kemerbirlikteyiz@gmail.com ya da whapsapp hattından (05320664965) başvuru yapılabilecek. Yarışmaya giren kompozisyonların değerlendirmesini jüri üyeleri Turhan Anatürk, Ramazan Kar, Neriman Zevliler Söylemez ve A. Kadir Bozkurt yapacak. BAŞARILAR DİLEDİ Gençleri yarışmaya katılması için davet eden AK Parti Kemer İlçe Başkanı Minta, “ Sevgili gençlerimize sesleniyorum. Okula gidemediğiniz, dışarıda oynayamadığınız, arkadaşlarınızla gezemediğiniz bu günlerde en büyük sabrı siz göstererek biz büyüklere örnek oluyorsunuz. Birbirimizle dayanışma içinde olduğumuz bu günlerde sizler için, ‘Birlik, Beraberlik ve Dayanışmanın Önemi’ konulu kompozisyon yarışması düzenliyoruz. Genç kardeşlerimiz birlik ve beraberliğin önemi hakkında içinden geçen duygularını bizlerle paylaşmak üzere kompozisyon yazmaya davet ediyoruz. Yazdıklarınız tarihe not düşecek. İçinde bulunduğumuz bu günler sizlerin yazdıklarıyla yarınlara ışık tutacak” dedi.    
AK Parti, Kemer İlçe Başkanı İsmail Selami Minta, sokağa çıkamayan gençler için ‘birlik beraberlik ve dayanışmanın önemi’ konulu kompozisyon yarışması düzenledi. Yarışmada dereceye girenlere bisiklet hediye edilecek.

haberimizvar.net-Koronavirüs salgınıyla birlikte 20 yaş altı gençlere uygulanan sokağa çıkma yasağı nedeniyle AK Parti Kemer İlçe Başkanı İsmail Selami Minta kompozisyon yarışması düzenledi. ‘birlik beraberlik ve dayanışmanın önemi’ konulu kompozisyon yarışmasında ilk üçe bisiklet  hediye edilecek.

BAŞVURULAR 16-20 NİSAN

13 ile 20 yaş arası gençlerin katılacağı kompozisyon yarışmasına 16-26 Nisan tarihleri arasında kemerbirlikteyiz@gmail.com ya da whapsapp hattından (05320664965) başvuru yapılabilecek. Yarışmaya giren kompozisyonların değerlendirmesini jüri üyeleri Turhan Anatürk, Ramazan Kar, Neriman Zevliler Söylemez ve A. Kadir Bozkurt yapacak.

BAŞARILAR DİLEDİ

Gençleri yarışmaya katılması için davet eden AK Parti Kemer İlçe Başkanı Minta, “ Sevgili gençlerimize sesleniyorum. Okula gidemediğiniz, dışarıda oynayamadığınız, arkadaşlarınızla gezemediğiniz bu günlerde en büyük sabrı siz göstererek biz büyüklere örnek oluyorsunuz. Birbirimizle dayanışma içinde olduğumuz bu günlerde sizler için, ‘Birlik, Beraberlik ve Dayanışmanın Önemi’ konulu kompozisyon yarışması düzenliyoruz. Genç kardeşlerimiz birlik ve beraberliğin önemi hakkında içinden geçen duygularını bizlerle paylaşmak üzere kompozisyon yazmaya davet ediyoruz. Yazdıklarınız tarihe not düşecek. İçinde bulunduğumuz bu günler sizlerin yazdıklarıyla yarınlara ışık tutacak” dedi.  

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.