Son durak Muratpaşa oldu

GÜNDEM 30.12.2019 - 21:37, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Son durak Muratpaşa oldu

CHP İl Başkan Adayı Nusret Bayar bugün son ziyareti Muratpaşa İlçe Örgütü oldu.

haberimizvar.net-Gün boyu ziyaretlerini sürdüren CHP İl Başkan Adayı Nusret Bayar, Muratpaşa İlçe Örgütü’ne gitti. Kongrenin ardından ilk toplantısını İlçe Başkanı Hasan Şahin başkanlığında yapan yeni yönetim görev dağılımı yaptık. Toplantı sonrası Bayar’ı ağırlayan yeni yönetim karşılıklı olarak başarı dileğinde bulundu. ŞAHİN DEĞERLENDİRME YAPTI Şahin, “Geçtiğimiz hafta yapılan ilçe kongremizin ardından ilk yönetim kurulu toplantımızı gerçekleştirdik. Aramıza yeni katılan ve bize güç verecek arkadaşlarımızla birlikte yeni görev dağılımını yaptık. Daha önceki yönetimlerde ilçemize emek veren eski yöneticilerimize tekrar teşekkür eder yeni yönetimimize başarılar dileriz. Yeni yıla yeni umutlarla giriyoruz. Partimizi iktidara taşıyacak kadrolarla gece gündüz demeden, özverili bir şekilde çalışacağız. Bu noktada en büyük gücümüz örgütümüz olacaktır. AKP iktidarına karşı, tek adam rejimine karşı tavizsiz mücadelemizi sürdüreceğiz.” dedi. Yeni yönetime başarı dileklerini ileten Bayar, kendini tanıttıktan sonra CHP Muratpaşa İlçe Örgütü’nden destek istedi. 
CHP İl Başkan Adayı Nusret Bayar bugün son ziyareti Muratpaşa İlçe Örgütü oldu.

haberimizvar.net-Gün boyu ziyaretlerini sürdüren CHP İl Başkan Adayı Nusret Bayar, Muratpaşa İlçe Örgütü’ne gitti. Kongrenin ardından ilk toplantısını İlçe Başkanı Hasan Şahin başkanlığında yapan yeni yönetim görev dağılımı yaptık. Toplantı sonrası Bayar’ı ağırlayan yeni yönetim karşılıklı olarak başarı dileğinde bulundu.

ŞAHİN DEĞERLENDİRME YAPTI

Şahin, “Geçtiğimiz hafta yapılan ilçe kongremizin ardından ilk yönetim kurulu toplantımızı gerçekleştirdik. Aramıza yeni katılan ve bize güç verecek arkadaşlarımızla birlikte yeni görev dağılımını yaptık. Daha önceki yönetimlerde ilçemize emek veren eski yöneticilerimize tekrar teşekkür eder yeni yönetimimize başarılar dileriz. Yeni yıla yeni umutlarla giriyoruz. Partimizi iktidara taşıyacak kadrolarla gece gündüz demeden, özverili bir şekilde çalışacağız. Bu noktada en büyük gücümüz örgütümüz olacaktır. AKP iktidarına karşı, tek adam rejimine karşı tavizsiz mücadelemizi sürdüreceğiz.” dedi.

Yeni yönetime başarı dileklerini ileten Bayar, kendini tanıttıktan sonra CHP Muratpaşa İlçe Örgütü’nden destek istedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.