Son kontroller Salıcı’dan

SİYASET 24.03.2022 - 19:21, Güncelleme: 24.03.2022 - 19:21
 

Son kontroller Salıcı’dan

Yarın ‘İktidara hazırız sloganıyla’ gerçekleşecek olan CHP örgüt buluşması öncesinde kente gelen Genel Başkanı Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı, son kontrolleri yaptı

haberimizvar.net- Yarın gerçekleşecek CHP örgüt buluşması öncesinde kente gelen Genel Başkanı Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı, son kontrolleri yaptı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun yarın ilk durağı Kumluca'da açılacak Expo Domates İhtisas Fuarı olacak. Kılıçdaroğlu daha sonra saat 14.00'de başlayacak olan 'Büyük Örgüt Buluşması' için Belek’teki otele geçecek. Örgüt buluşmasına genel başkan yardımcıları, Parti Meclisi ve Yüksek Disiplin Kurulu üyeleri, 81 il başkanı, 973 ilçe başkanı, kadın kolları ve gençlik kolları başkanları ile çok sayıda partili katılacak.
Yarın ‘İktidara hazırız sloganıyla’ gerçekleşecek olan CHP örgüt buluşması öncesinde kente gelen Genel Başkanı Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı, son kontrolleri yaptı

haberimizvar.net-

Yarın gerçekleşecek CHP örgüt buluşması öncesinde kente gelen Genel Başkanı Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı, son kontrolleri yaptı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun yarın ilk durağı Kumluca'da açılacak Expo Domates İhtisas Fuarı olacak. Kılıçdaroğlu daha sonra saat 14.00'de başlayacak olan 'Büyük Örgüt Buluşması' için Belek’teki otele geçecek. Örgüt buluşmasına genel başkan yardımcıları, Parti Meclisi ve Yüksek Disiplin Kurulu üyeleri, 81 il başkanı, 973 ilçe başkanı, kadın kolları ve gençlik kolları başkanları ile çok sayıda partili katılacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.