SP’li Aktaş’tan Akit’e: Paçavradan dübür analizleri

SİYASET 27.01.2021 - 20:07, Güncelleme: 27.01.2021 - 20:07
 

SP’li Aktaş’tan Akit’e: Paçavradan dübür analizleri

Saadet Partisi yöneticisi Ali Aktaş, iktidara yakınlığıyla bilinen Yeni Akit’e sert sözlerle yüklendi.

haberimizvar.net Yeni Akit yazarı Ali Karahasanoğlu, “SP’de ilk raunt: FETÖ’cülerin avukatı kazandı” başlıklı bir yazı kaleme aldı. Karahasanoğlu yazısında, Ali Aktaş’ı hedef aldı ve “SP’de ilk raundu, FETÖ’cülere avukatlık yapanlar, FETÖ’nün oy verdirdiği/inançlı insanlara zulmeden CHP ile ittifak yapılmasını önerenler kazandı…” ifadelerini kullandı. "PAÇAVRADAN DÜBÜR İFRAZAT" Yeni Akit yazarına sosyal medya hesabından yanıt veren Ali Aktaş, “Milli Görüşçüler, Akit isimli kağıt parçasının dindar sosyoloji içinde mikser olarak vazifeli olduğunu ve şimdiye kadar Türkiye dindarlığına zerrece katkısı olmadığını çok iyi bilirler. Bu kağıt parçası size AK Parti ile ittifakı hayırlı iş gösteriyorsa bu şerrin ta kendisidir” ifadelerini kullandı. Eleştirilerini sert sözlerle sıralayan Aktaş şöyle devam etti: “Paçavradan dübür ifrazatı analizleri reddediyorum. Bir kere Saadet Partisi'nde ‘raunt’ ve ‘savaş’ yok. Kazandı deyip beni hedef gösteren lanetli zihni reddediyorum. AK Parti'ye itiraz eden herkesi örgütçü ilan eden şeref yoksunu dili reddediyorum. Yenileceksiniz, kesinlikle.”
Saadet Partisi yöneticisi Ali Aktaş, iktidara yakınlığıyla bilinen Yeni Akit’e sert sözlerle yüklendi.

haberimizvar.net

Yeni Akit yazarı Ali Karahasanoğlu, “SP’de ilk raunt: FETÖ’cülerin avukatı kazandı” başlıklı bir yazı kaleme aldı. Karahasanoğlu yazısında, Ali Aktaş’ı hedef aldı ve “SP’de ilk raundu, FETÖ’cülere avukatlık yapanlar, FETÖ’nün oy verdirdiği/inançlı insanlara zulmeden CHP ile ittifak yapılmasını önerenler kazandı…” ifadelerini kullandı.

"PAÇAVRADAN DÜBÜR İFRAZAT"

Yeni Akit yazarına sosyal medya hesabından yanıt veren Ali Aktaş, “Milli Görüşçüler, Akit isimli kağıt parçasının dindar sosyoloji içinde mikser olarak vazifeli olduğunu ve şimdiye kadar Türkiye dindarlığına zerrece katkısı olmadığını çok iyi bilirler. Bu kağıt parçası size AK Parti ile ittifakı hayırlı iş gösteriyorsa bu şerrin ta kendisidir” ifadelerini kullandı.

Eleştirilerini sert sözlerle sıralayan Aktaş şöyle devam etti: “Paçavradan dübür ifrazatı analizleri reddediyorum. Bir kere Saadet Partisi'nde ‘raunt’ ve ‘savaş’ yok. Kazandı deyip beni hedef gösteren lanetli zihni reddediyorum. AK Parti'ye itiraz eden herkesi örgütçü ilan eden şeref yoksunu dili reddediyorum. Yenileceksiniz, kesinlikle.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.