Su sorunu çözüldü

YEREL 23.12.2019 - 14:07, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Su sorunu çözüldü

Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü Manavgat Örenşehir Mahallesi’nde yaşanan içme suyu sıkıntısını açtığı iki yeni sondaj kuyusuyla ortadan kaldırdı.

haberimizvar.net-ASAT, Manavgat Örenşehir Mahallesi Merkez mevkii ile turizm bölgesinde içme suyu konusunda vatandaşların yaşadığı sıkıntıyı çözüme kavuşturmak için kolları sıvadı. Özellikle cami, pazar yeri, sağlık ocağı ile bölgedeki esnaf ve site sakinlerinden gelen talepler dikkate alınarak sorunu kalıcı olarak ortadan kaldırmak için içme suyu hattının yeni kaynaklarla takviye edilmesine karar verildi. ASAT ekipleri bölgede sondaj çalışması gerçekleştirdi. 2750 METRE BORU DÖŞENDİ Bölgede 2 adet yeni sondaj çalışması yapan ASAT, temin edilen içme suyunu depoya iletmek için hat imalatı yaptı. 2 bin 750 metre uzunluğundaki boru hattı ile sondajdan elde edilen su Örenşehir Mahallesi’ne içme suyu sağlayan depoya aktarıldı. Deponun yeni kaynaklarla takviye edilmesi sonrasında su seviyesi tüketimi karşılayacak yeterli miktara ulaşırken, su kalitesinde de artış görüldü. ASFALTLAMA ÇALIŞMASI DA BİTTİ Depoya çekilen yaklaşık 3 kilometrelik hat güzergâhı boyunca yapılan kazı çalışması ile zarar gören yolun asfaltlama işlemi de çalışmanın tamamlanmasının hemen ardından başladı ve kısa süre içinde bitirildi. Örenşehir Mahalle Muhtarı Ahmet Ali Ballı ile vatandaşlar, sorunlarının çözülmesinden duydukları memnuniyet dile getirerek Başkan Muhittin Böcek’e teşekkür etti.    
Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü Manavgat Örenşehir Mahallesi’nde yaşanan içme suyu sıkıntısını açtığı iki yeni sondaj kuyusuyla ortadan kaldırdı.

haberimizvar.net-ASAT, Manavgat Örenşehir Mahallesi Merkez mevkii ile turizm bölgesinde içme suyu konusunda vatandaşların yaşadığı sıkıntıyı çözüme kavuşturmak için kolları sıvadı. Özellikle cami, pazar yeri, sağlık ocağı ile bölgedeki esnaf ve site sakinlerinden gelen talepler dikkate alınarak sorunu kalıcı olarak ortadan kaldırmak için içme suyu hattının yeni kaynaklarla takviye edilmesine karar verildi. ASAT ekipleri bölgede sondaj çalışması gerçekleştirdi.

2750 METRE BORU DÖŞENDİ

Bölgede 2 adet yeni sondaj çalışması yapan ASAT, temin edilen içme suyunu depoya iletmek için hat imalatı yaptı. 2 bin 750 metre uzunluğundaki boru hattı ile sondajdan elde edilen su Örenşehir Mahallesi’ne içme suyu sağlayan depoya aktarıldı. Deponun yeni kaynaklarla takviye edilmesi sonrasında su seviyesi tüketimi karşılayacak yeterli miktara ulaşırken, su kalitesinde de artış görüldü.

ASFALTLAMA ÇALIŞMASI DA BİTTİ

Depoya çekilen yaklaşık 3 kilometrelik hat güzergâhı boyunca yapılan kazı çalışması ile zarar gören yolun asfaltlama işlemi de çalışmanın tamamlanmasının hemen ardından başladı ve kısa süre içinde bitirildi. Örenşehir Mahalle Muhtarı Ahmet Ali Ballı ile vatandaşlar, sorunlarının çözülmesinden duydukları memnuniyet dile getirerek Başkan Muhittin Böcek’e teşekkür etti.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.